کمبود دارو و تجهیزات پزشکی جان بیماران غزه را تهدید می‌کند

وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد، با کمبود دارو و تجهیزات پزشکی مواجه است و همین مساله زندگی بسیاری از بیماران از جمله بیماران کلیوی را به خطر انداخته است.

به گزارش ایسنا، روزنامه القدس العربی نوشت، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد، در خصوص داروهای اساسی ۴۵ درصد، مواد مصرفی پزشکی ۳۳ درصد و تجهیزات آزمایشگاهی ۵۶ درصد کمبود دارد.

بر اساس اعلام این وزارتخانه، تعداد بیماران نارسایی کلیه در این منطقه ۹۰۰ تن و تعداد بیمارانی که تحت پیوند کلیه قرار گرفته‌اند ۳۳۳ تن هستند که به دلیل کمبود دارو و تجهیزات مرتبط دائما در رنج هستند و امکان مداوای کامل آنها میسر نیست و جان بسیاری از آنها در خطر است.

پیرامون کمبود دستگاه های پزشکی کمال جبر، مدیر بخش رادیولوژی بیمارستان الشفا بزرگترین بیمارستان نوار غزه می گوید، مشکلات دستگاه های پزشکی، استفاده بیش از حد از دستگاه‌های موجود، خرابی آنها و عدم واردات دستگاه‌های جدید است.

متخصصان و حامیان حقوق بشر معتقدند که ممانعت مقامات صهیونیستی از هماهنگی برای واردات تجهیزات تأثیر بسزایی در کاهش ارائه خدمات بهداشتی به بیماران مبتلا به کروناویروس و خدمات رسانی در کلینیک‌های فشرده و بخش‌های تریاژ تنفسی دارد.

رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۷ غزه را محاصره کرده است.

مسوولان حماس دائما از عواقب این محاصره فاجعه بار شکایت می کنند که منجر به افزایش فقر و بیکاری شده است. آنها رژیم صهیونیستی را به منع انتقال تجهیزات پزشکی به نوار غزه متهم می کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400081713052
  • خبرنگار : 71592

برچسب‌ها