اوکراین، روسیه را به اجرای بیش از ۵۰۰۰ حمله سایبری متهم کرد

سرویس امنیتی اوکراین، دولت روسیه به انجام بیش از ۵۰۰۰ حمله سایبری علیه زیرساخت‌های مهم و نهادهای دولتی این کشور از سال ۲۰۱۴ متهم کرده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه واشنگتن تایمز، دولت اوکراین اسامی، تصاویر و مکالمات رهگیری شده منتسب به هکرهای سرویس امنیت فدرال مسکو را منتشر کرده است.

دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا یک موضع خاص در قبال روسیه در پیش گرفته و منتظر است ببیند آیا روس‌ها به امنیت سایبری آمریکا کمک می‌کنند یا خیر اما دولت کی‌یف نشان می‌دهد که باور دارد نمیتوان به مسکو اعتماد کرد.

دولت اوکراین اعلام کرد، هکرهای روس می‌خواستند کنترل زیرساخت‌های مهم شامل نیروگاه‌های تولید برق، گرمایشی و سیستم‌های توزیع آب را از طریق جمع‌آوری و سرقت اطلاعات به دست بگیرند و برای مسدودسازی سیستم‌های اطلاع رسانی فعال بودند و به دنبال نفوذ و تاثیر روانی و اطلاعاتی بودند.

سرویس امنیتی اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد:‌ اداره امنیت سایبری سرویس امنیتی اوکراین هکرهایی را از گروه "آرماگدون" شناسایی کرده که بیش از ۵۰۰۰ حمله سایبری علیه مقام‌های دولتی و زیرساخت‌های حساس کشور انجام داده است. آنها افسران نیروهای سایبری اوکراینی و خائنانی هستند که در جریان اشغال کریمه در ۲۰۱۴ به دشمن پناه برده‌اند.

اوکراینی‌ها فایل صوتی تماس‌های تلفنی را در یوتیوب با زیرنویس‌هایی به زبان انگلیسی بارگذاری کرده اند و این در حالیست که سیاست‌گذاران آمریکایی درباره نحوه رسیدگی به حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی توسط روسیه بحث می‌کنند.

اخیرا نیز، ویلیام برنز مدیر سیا به مسکو رفت و با نیکولای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی روسیه دیدار کرد. امنیت فضای سایبری در این دیدار مورد بحث قرار گرفت.

بایدن به همتای روسی خود یعنی ولادیمیر پوتین تاکید کرده تا اقدامی را برای مقابله با حملات در فضای سایبری انجام دهد و به دنبال قرار دادن خطوط قرمز درباره این حملات سایبری است که شامل بخش‌های زیرساخت حساس یعنی خطوط انتقال گاز و سیستم‌های توزیع آب می‌شود.

مقام‌های دولت واشنگتن اخیر همچنین گفتند که هنوز زود است بگویند آیا سیاست بایدن در قبال روسیه باعث کاهش حملات سایبری می‌شود یا خیر.

جان سی. اینگلیس، مدیر دفتر ملی امور سایبری آمریکا به کمیته امنیت کشور در مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که یک کاهش محسوس در حملات از سوی روسیه دیده می‌شود اما این را هم گفته بود که هنوز زود است درباره نتایج آن اظهارنظر شود.

در همین حال، پل ناکاسونه، مدیر آژانس امنیت ملی و فرمانده فرماندهی سایبری آمریکا گفته بود که هنوز زود است که بگوییم آیا روسیه برای کمک به آمریکا در مواجهه با حملات سایبری باج افزاری اقدامی کرده است یا خیر.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400081612374
  • خبرنگار : 71129