محسن افروخته در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه میزان پرداخت تسهیلات باتوجه به طرح توجیهی که فرد متقاضی دریافت تسهیلات به صندوق ارائه میدهد متغیر است، افزود: نرخ سود این تسهیلات قرض الحسنه ۴ درصد است و سقف این تسهیلات به نوع فعالیت و توان بازپرداخت اقساط فرد متقاضی بستگی دارد. همچنین این تسهیلات با اولویت حمایت از فعالیتهای اشتغالزا در مناطق روستایی و محروم و طرحهای فناوارنه مورد تایید مراجع ذیربط پرداخت میشود.
مدیر صندوق کار آفرینی امید استان همدان با تاکید بر اینکه تضمینهای موجود برای اخذ تسهیلات بر اساس قوانین نظام بانکی کشور است، گفت: این تضمینها طبق دستورالعملهای کشوری تهیه میشود و با تضمینهای بانکی سازگار هستند بنابراین هر فرد متقاضی تسهیلات قرض الحسنه میتواند یک یا ترکیبی از تضمینهای مورد نیاز باتوجه به مقدار وام دریافتی و توان بازپرداخت به صندوق ارائه دهد.
وی همچنین افزود: سند ملکی، فرد کارمند و ضمانت نامه بانکی از جمله تضمینهای مورد نیاز برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه صندوق کارآفرینی امید است که بعد از اعتبار سنجی تمامی موارد، فرد میتواند متناسب با اعتبار خود تا سقف مشخصی از تسهیلات مورد نیاز را دریافت کند.
انتهای پیام
اختصاص وام قرض الحسنه به هستههای دانش بنیان
مدیر صندوق کار آفرینی امید استان همدان گفت: تنها نهادی که در سطح کشور میتواند تسهیلات قرض الحسنه اشتغال را به مجموعههای فناور و اشتغالزا ارائه دهد، صندوق کارآفرینی امید است.