مدیر ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد

فعالیت ۱۲۷۵ واحد واکسیناسیون در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر ۱۲۷۵ واحد واکسیناسیون در مناطق تحت پوشش فعال و به گروه های هدف خدمات ارائه می دهد.

دکتر محمد حسن درخشان با بیان اینکه با همکاری و استفاده از ظرفیت بخش های غیردانشگاهی امکان اجرای واکسیناسیون روزانه بیش از ۱۵۰ هزار در مناطق زیر پوشش این دانشگاه فراهم شده، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون عمومی، چهار پایگاه مشاغل، ۱۱۸۰ واحد بهداشتی، ۱۱ پایگاه سیار اتوبوس و ۳۰ پایگاه سیار واکسیناسیون در ایستگاه‌های قطار شهری به اجرای برنامه واکسیناسیون مشغول است.

وی با بیان اینکه میزان مراجعه روزانه به مراکز منتخب کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش یافته، افزود: از افرادی که تا کنون برای دریافت واکسن اقدام نکرده‌اند و یا زمان نوبت دوز دوم آن‌ها فرا رسیده، درخواست می‌کنم برای جلوگیری از آسیب های ناشی از ویروس کرونا، پیش از مواجه با پیک ششم نسبت به دریافت واکسن اقدام نمایند.

مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر  ۴۱ مرکز منتخب کرونا در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی برای بیماران سرپایی با علائم مشکوک به کرونا دایر است که حدود نیمی از آن در مشهد فعالیت دارد و چهار مرکز منتخب کرونا در مشهد به صورت شبانه‌روزی نیز فعال است.

به گزارش وبدا وی گفت: خطر ورود به موج  ششم کرونا در خراسان رضوی وجود دارد و باید برای جلوگیری از توسعه آن پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری را در کنار پوشش فراگیر واکسیناسیون رعایت کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400081612155
  • خبرنگار :