به گزارش ایسنا- محمدبهروز عیسی زهی افزود: بمنظور فروش محصولات صنعتگران چهار بازارچه صنایع دستی در سیستان و بلوچستان در حال احداث است.
وی با بیان اینکه از این چهار بازارچه دو بازارچه در صورت تامین اعتبار تا پایان سال به بهره برداری می رسد افزود : بازارچه صنایع دستی کلپورگان در روستای کلپورگان به عنوان اولین روستای ایران که در سال ۹۶ به ثبت جهانی رسیده، با ۹ غرفه در حال ساخت است و ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی گفت: بازارچه صنایع دستی زابل نیز دارای ۱۰ غرفه است که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد مراحل کار انجام شده و آماده بهره برداری خواهد شد .
عیسی زهی افزود: بازارچه صنایع دستی در زاهدان با عنوان سرای ملک با ۲۵ تا ۳۰ غرفه و بازارچه تنگ سرحه در روستای ملی حصیربافی تنگ سرحه نیز در صورت تامین اعتبار سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بیان کرد: این بازارچه ها در شهرستان هایی راه اندازی می شوند که بیشترین صنعتگر را دارند.
عیسی زهی ادامه داد: در کنار این بازارچه ها در طول سال به مناسبت های مختلف بازارچه های موقت راه اندازی می شود و غرفه ها به صورت رایگان در اختیار صنعتگران قرار می گیرد.
وی گفت: همچنین به مناسبت های مختلف بازارچه های نوروزی در ایام نوروز و بازارچه های فصلی در مکان هایی که بیشترین تردد را دارند راه اندازی می شود .