دکتر یحیی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کشت گیاهان دارویی استراتژی بخش کشاورزی بوده و لرستان در این راستا از مزیت فوقالعادهای برخوردار است.
وی با تاکید براینکه در لرستان کشت گیاهان دارویی ارزش افزوده بالایی دارد، اضافه کرد: این نوع کشت منجر به کاهش هزینهها شده و کشاورزی را اقتصادی میکند.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی یکی از مسیرهای توسعه لرستان را تبدیل کشاورزی سنتی به صنعتی عنوان کرد.
وی با بیان اینکه با این تغییر رویه کشاورزان قطعا شاهد کشاورزی اقتصادی در لرستان خواهیم بود، تصریح کرد: در این راستا قطعا انجام کارهای دانشبنیان از سوی مراکز علمی و دانشگاهی جوابگو خواهد بود.
ابراهیمی گفت: جهاد دانشگاهی با ترویج و انجام کارهای دانشبنیان در لرستان میتواند کشت کشاورزان را به سمت ارتقای سلامت غذایی جامعه سوق دهد.
وی امنیت غذایی جامعه را موضوعی مهم برشمرد و افزود: متاسفانه شاهدیم در بسیاری از کشتها از سموم استفاده میشود که این امر میتواند وضعیت سلامت جامعه را به مخاطره بیندازد.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ضرورت دارد جهاد دانشگاهی لرستان با نگاه علمی و محوریت تامین غذای سالم اولویت خاصی را در نظر بگیرد و به این موضوع ورود جدی داشته باشد.
ابراهیمی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی لرستان با داشتن توان علمی و نیروی انسانی توانمد و متخصص میتواند در راستای توسعه لرستان به مزیتهای اصلی استان نظیر گردشگری، کشاورزی، کشت گیاهان دارویی و حتی توریسم درمانی و ... ورود جدی پیدا کند.
به گزارش ایسنا، کشت و اهلیسازی گیاهان دارویی نظیر بهلیمو، آویشن، نعناع فلفلی، گل گاوزبان، مورد، رازیانه، شمعدانی عطری و... در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی لرستان انجام میشود.
انتهای پیام