معاون سازمان پدافند غیرعامل عنوان کرد

اتمام طرح جامع پدافند غیرعامل در گیلان/ لزوم توجه به سواد پدافند غیرعامل

معاون امور آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در سطح گیلان طرح جامع پدافند غیرعامل به اتمام رسیده است، گفت: هم اکنون وقت آن رسیده تا به اجرا، پیاده‌سازی و نهادینه کردن این اصول و ملاحظات در استان بپردازیم.

رضا کلهر در آیین افتتاح پروژه افزایش ظرفیت ترانسفورماتورهای انزلی و املش در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه همه ساله از هشت آبان به مدت یک هفته با عنوان هفته نکوداشت پدافند غیرعامل در سطح کشور داریم، اظهار کرد: در سطح استان گیلان طرح جامع پدافند غیرعامل به اتمام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌ها و کارگروه‌های مختلف ۱۲گانه اعم از کارگروه آب، برق، IT، بهداشت و درمان و سایر حوزه‌ها مباحث مربوط به بیولوژیک و زیستی بیش از ۲۰۰ طرح عملیاتی استخراج شده، افزود: به نظر می‌رسد هم اکنون وقت آن رسیده تا به اجرا، پیاده‌سازی و نهادینه کردن این اصول، الزامات و ملاحظات در استان گیلان بپردازیم.

معاون امور آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اینکه امروز با حضور استاندار دو پروژه مستخرج از طرح جامع پدافند غیر عامل گیلان افتتاح شد، گفت: این اتفاق در راستای پایداری بیشتر شبکه برق و تداوم کارکرد ضروری زیرساخت‌های مرتبط با معیشت مردم رقم خورد و آنچه در حوزه آموزش و پژوهش در سطح استان گیلان درخصوص پدافند غیرعامل باید مورد توجه قرار بگیرد، در واقع گسترش سواد پدافند غیرعامل است.

وی با اشاره به اینکه سوادهای مختلف از جمله سواد رسانه‌ای و سواد مهارت‌های مختلف وجود دارد، افزود: معتقدیم امروزه سواد و مهارتی به عنوان پدافند غیرعامل نیز در سطوح مختلف فردی، خانوادگی و اجتماعی باید مورد توجه باشد که در قالب آموزش‌های کوتاه مدت همچنین سطح تحصیلات تکمیلی به دنبال نهادینه‌سازی و گسترش این مفهوم هستیم و به نظر می‌رسد بعد از گذشت بیش از یک دهه از ایجاد سازمان پدافند غیرعامل حالا وقت آن رسیده در گسترش این مفهوم به ویژه در بین آحاد جامعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

کلهر، درخصوص آموزش‌های مرتبط با پدافند غیرعامل به جامعه هدف، گفت: مخاطبین را در سطوح مختلف دسته‌بندی کردیم؛ یک سطح عموم جامعه و افرادی که در دستگاه‌های اجرایی کشور نیستند اما در دستگاه‌های اجرایی کارشناسان، مدیران میانی و مدیران عالی دستگاه‌های اجرایی را در دستور کار داریم که در یک بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آموزش‌های عمومی و تخصصی پدافند غیرعامل را می‌بینند. همچنین در سطح دانشگاه‌ها هم با ایجاد رشته‌های مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای رشته‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی را که مصوب وزارت علوم هستند را راه اندازی کردیم و اینکه در همه رشته گرایش‌های دانشگاهی کشور حداقل دو واحد پدافند غیرعامل توسط دانشجویان گذرانده شود.

معاون امور آموزش و پژوهش سازمان پدافند غیرعامل کشور تاکید کرد: حداقل در یک دهه گذشته سازمان پدافند غیرعامل با برگزاری رزمایش‌ها و مانورهای موضوعی و تخصصی متوالی و احصای آسیب پذیری‌ها در موضوعات مختلف، آگاهی‌بخشی را به دستگاه‌های اجرایی داده و نقاط ضعف و آسیب‌پذیری را به دستگاه‌ها اعلام و ابلاغ کرده تا بتوانند با برنامه‌ریزی درصدد رفع این مشکلات آسیب‌پذیر باشند تا از این نقاط چه از تهدیدات بیرونی و چه تهدیدات درونی آسیبی به آنها وارد نشود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400081209279
  • خبرنگار : 50283