به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آف دکور، در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه هویج پلو با استفاده از مرغ را به شما آموزش دهیم که به همین منظور ابتدا مواد لازم برای تهیه هویج پلو را برای شما شرح خواهیم داد. پس از آن طرز تهیه هویج پلو را به شما آموزش می دهیم.
توجه کنید که مقدار مواد اولیه ای که در نظر گرفته شده برای ۵ نفر مناسب است و اگر بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
می توانید این غذای خوشمزه را ظرف یک ساعت و نیم تهیه کنید و برای وعده اصلی شام یا ناهار آن را میل کنید.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو
هویج متوسط : 5 عدد
برنج ایرانی : 5 پیمانه
شکر: یک پیمانه
زعفران آب زده : 3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
خلال بادام و پسته :جهت تزیین
مرغ جهت سرو کنار هویج پلو:به میزان نفرات
طرز تهیه هویج پلو
در اولین مرحله برای تهیه هویج پلو باید حداقل چند ساعت قبل برنج را بشویید و با آب و نمک خیس کنید و استراحت بدهید.
سپس هویج را به صورت خلالی خرد کرده و مقداری شکر را داخل آب حل کنید و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش بیاید و غلیظ شود و بعد هویج های خرد کرده را داخل آن شربت ریخته و شعله را کم کنید تا به تدریج بپزد.
وقتی که هویج ها نرم شدند، آنها را آبکش کنید و از شربت بیرون بیاورید و برنجی که خیس کرده بودید را هم داخل یک قابلمه پر از آب جوش ریخته و روی شعله گاز بگذارید.
هنگامی که برنج از حالت استخوانی فاصله گرفت آن را آبکش کرده و به صورت لایه لایه داخل قابلمه مورد نظر با هویج قرار دهید. برای ته دیگ می توانید از نان و سیب زمینی و سایر موارد دلخواه استفاده کنید.
سپس قابلمه را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا بخار داخل آن بپیچد وقتی که بخار پیچید، شعله را کمتر کرده و دم کنی را بگذارید تا حدود یک ساعت بعد هویج پلو دم می کشد.
برای تزیین هویج پلو می توانید از خلال بادام یا خلال پسته استفاده کنید و آنها را مقداری در روغن تفت دهید. وقتی که هویج پلو شما آماده شد برای تزیین آن را روی برنج قرار دهید.
در صورتی که به غذای شیرین علاقمند باشید می توانید مقداری از شربتی که تهیه کرده بودید را برای طعم شیرین برنج روی آن بریزید.
نکات مهم برای خوشمزه شدن هویج پلو
به جای مرغ می توانید از گوشت چرخ کرده یا گوشت تکهای بره هم داخل هویج پلو استفاده کنید.
اگر قرار شد داخل هویج پلو مرغ بریزید حتماً پوست آن را جدا کنید و بعد بپزید تا بوی بد داخل غذا نپیچد.
موقعی که غذا سرو می کنید کمی زرشک روی هویج پلو ریخته و از قبل داخل کمی روغن تفت بدهید. چون خود هویج پلو شیرین است نیازی نیست داخل زرشک شکر بریزید.
اگر تصمیم گرفتید این غذا را با گوشت قرمز تهیه کنید باید زمان بیشتری برای پخت آن مصرف کنید یا حداقل ۲ ساعت باید غذا داخل دم بماند.
برای اینکه گوشت خوش طعم شود می توانید از زیره سبز، برگ بو، سیر و فلفل قرمز استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید به جای خرد کردن هویج را با رنده درشت رنده کنید و اگر علاقهمند باشید میتوانید مقداری خلال پرتقال و نارنج هم به آن اضافه کنید.
پیشنهاد میکنیم از هویج فرنگی استفاده کنید چون رنگ و لعاب بهتری دارد.
در نهایت برای طعم بهتر هویج پلو از کره یا روغن کرمانشاهی استفاده کنید و اگر طعم ملس دوست دارید کمی رب انار داخل مایه هویج پلو بریزید.
هویج پلو با گوشت
همانطور که گفته شد می توانید از تکه های گوشت بره یا گوشت چرخ کرده داخل هویج پلو استفاده کنید و تمام مراحل تهیه هویج پلو با گوشت به همان صورتی است که در ابتدا گفته شد و تنها باید در مرحله ای که مرغها را پخته و ریش ریش میکردید و در کنار هویج پلو سرو می کردید، گوشت را با استفاده از ادویه هایی که گفته شد بپزید و در کنار هویج پلو سرو کنید.
هویج پلو مجلسی
برای تهیه هویج پلو برای مهمانی ها و مجالس خود می توانید ته دیگ ته چینی برای هویج پلو قرار بدهید به این صورت که نصف لیوان ماست و کمی زعفران دم شده و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ و ۷۵ گرم روغن را با هم مخلوط کنید و در ته قابلمه بریزید و پس از آن مقداری برنج روی آن ریخته و با قاشق صاف کنید تا جذب مایه شود و بعد بقیه مراحل را مطابق با دستورالعملی که به آن اشاره کردیم پیش ببرید.
توجه داشته باشید که چون سلیقه ها متفاوت است در مجالس نباید هویج پلو خیلی شیرین باشد تا هر کسی علاقه مند به غذای شیرین نبود هم بتواند آن را میل کند.
دستور پخت هویج پلو در مجله آشپزی آف دکور
شما می توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین المللی را در دسته بندی های مختلف غذای ایرانی، پیش غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین الملل را مشاهده کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی