به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آف دکور، در ادامه مواد لازم برای تهیه میگو پلو را معرفی میکنیم و سپس طرز تهیه میگو پلو را به شما آموزش خواهیم داد. در نظر داشته باشید که مقدار مواد اولیهی که مشاهده میکنید برای ۴ نفر در نظر گرفته شده و در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبتها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا تاثیر منفی در طعم نهایی و ظاهر غذا نداشته باشد.
برای تهیه میگو پلو از ادویه و سبزیهای معطر هم برای طعم بیشتر پلو استفاده میکنند و روشهای طبخ متفاوتی برای این غذا گزارش میشود که در ادامه طرز تهیه این غذا به رسم جنوبیها را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه میگو پلو بوشهری
· میگو پاک شده : ۵۰۰ گرم
· مخلوط سبزی های گشنیز و شنبلیله خرد شده : حدود ۱۰۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله
· پیاز بزرگ : یک عدد
· سیر : دو حبه
· رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
· ادویه کاری و تخم گشنیز : به مقدار لازم
· زعفران آسیاب شده : به مقدار لازم
· نمک، فلفل و زنجبیل : به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پلو بوشهری
در اولین مرحله برای تهیه میگو پلو باید پیازها را پوست گرفته و به صورت نگینی و ریز خرد کنید و سپس یک ماهی تابه را روی شعله گاز قرار داده و کمی روغن داخل آن بریزید. وقتی که روغن گرم شد پیازها را در آن تفت داده تا جایی که طلایی رنگ شوند و سپس میگو هایی که شستهاید را به همراه سبزی های خرد شده به پیاز اضافه کنید و آنها را هم تفت بدهید.
حالا باید مقداری ادویه هم به محتویات تابه اضافه کنید و آنها را با هم، هم بزنید تا طعم آنها یکدست شود. تقریبا ۸ دقیقه بعد از اینکه میگوها را اضافه کردید زیر گاز را خاموش کنید چون شعله زیاد باعث میشود که گوشت میگو سفت شود و طعم لذیذ خود را از دست بدهد.
در مرحله بعدی باید برنج را آبکش کنید. به این منظور باید حداقل از ۴ ساعت قبل برنج را با مقداری نمک بخیسانید و به آن استراحت دهید. این کار باعث میشود که برنج شما بیشتر ری کند. سپس داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی شعله گاز بگذارید وقتی که به جوش آمد برنج را داخل آن بریزید تا جوش بخورد. وقتی که از حالت استخوانی فاصله گرفت آنها را آبکش کنید.
قبل از اینکه برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید، کف قابلمه را کمی چرب کنید و ته دیگی که در نظر دارید را ته آن بگذارید. پس از آن به ترتیب از مخلوط میگو و برنج درون قابلمه ریخته و این کار را تا تمام شدن محتویات انجام دهید. به گونه ای که مواد کاملا لابهلای برنج قرار بگیرند و لایه آخر هم باید برنج باشد.
بعد از این که همه ی مواد را در قابلمه ریختید، در قابلمه را بسته و دمکنی آن را بگذارید تا دم بکشد. اگر علاقمند باشید میتوانید وقتی برنج کرد، مقداری کره آب شده یا روغن روی آن بریزید و دور برنج بریزیرد. حالا میگو پلو شما آماده شده و می توانید آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
میگوپلویی که خوزستانیها تهیه می کنند ماش هم دارد و به جای اینکه از گرد لیمو استفاده کنند، یک قاشق سرکه به سس اضافه می کنند. توجه داشته باشید که این غذا را میتوانید با مقداری گردو و کشمش پلویی هم سرو کنید که با طعم تند و جذابی که ترشی انبه جنوبی دارد بسیار لذیذتر می شود و میتوانید به این طریق آن را نوش جان کنید.
به جای استفاده از تمبر هندی در میگو پلو جنوبی میتوانید از رب انار هم بعنوان چاشنی میگوها استفاده نمایید. طعم ترش و ملسی که انار دارد، مانند خیلی از ماهیها در کنار طعم میگو هم خوشمزه خواهد شد.
برخی افراد تمایل دارند که سیب زمینیهایی هم به صورت نگینی خورد کرده و سرخ کنند و هنگام دم کردن برنج به همراه مخلوط میگو به خود اضافه کنند. این کار حجم غذا را بالاتر میبرد و مقرون به صرفه است و طعم جالبی به میگو پلو میدهد.
معمولا میگو پلو را با طعم تند تهیه میکنند، پس در صورتی که با غذاهای تند میانه خوبی داشته باشید، نیازی به احتیاط برای ریختن فلفل قرمز در این غذا نیست. این غذا را باید در وعده ناهار قرار بدهید، چون برای شام کمی سنگین و پرکالری است.
طرز پخت میگو پلو در مجله آشپزی آف دکور
شما می توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بینالمللی را در دستهبندیهای مختلف غذای ایرانی، پیش غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بینالملل را مشاهده کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی