شهلا کاظمی در گفتوگوبا ایسنا، در رابطه با تجهیز خانههای ورزش روستایی در استان، اظهار کرد: تاکنون در استان زنجان نزدیک به ۲۴۰ خانه ورزش روستایی تجهیز شده که قرار است این خانهها به مدت سه روز در هفته در اختیار بانوان قرار گیرد تا آنها نیز با استفاده از تجهیزات موجود در این خانهها به انجام ورزش بپردازند.
وی افزود: هدف از برگزاری طرحهای ورزشی و اختصاص خانههای ورزش روستایی به بانوان این است که ورزش را همگانی کنیم، زیرا از همگانی کردن ورزش میتوانیم به ورزشهای قهرمانی نیز برسیم و میتوانیم از این طریق استعدادهای ورزشی بانوان در مناطق روستایی را نیز کشف و از آنها هم استفاده کنیم.
این مسئول با بیان اینکه فعالیت خانههای ورزش روستایی گام بلندی در توسعه ورزش در روستاها است، تصریح کرد: توسعه عدالت اجتماعی به خصوص عدالت ورزشی و توجه ویژه به ورزش بانوان در روستاها و مناطق محروم، ایجاد شادابی و نشاط در بین بانوان، از بین بردن فقر حرکتی، افزایش طول عمر و تامین بخشی از سلامتی بانوان از طریق ورزش، از اهداف اختصاص دادن امکانات خانههای ورزش به بانوان و اجرای طرحهای ورزشی برای بانوان است.
کاظمی با اشاره به برگزاری المپیاد ورزشی استعدادهای برتر در بهمنماه برای گروه سنی ۱۳ _ ۱۶ سال، ادامه داد: در نظر داریم از دختران مناطق روستایی برای شرکت در در رشتههای دو و میدانی، تنیس روی میز و شطرنج المپیاد استعدادهای برتر نیز انتخاب کنیم و این المپیاد فرصت خوبی برای دختران است تا با استفاده از تجهیزات خانههای ورزش روستایی به تمرین پرداخته و خود را برای شرکت در المپیاد استعدادهای برتر آماده کنند.
معاون توسعه ورزش بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان عنوان کرد: نگاه ویژهای به افرادی که فعالیت مستمری در خانههای ورزش روستایی دارند خواهیم داشت و قطعاً از افراد با استعداد برای شرکت در مسابقات و المپیادها استفاده خواهیم کرد. همچنین حضور و استقبال بانوان از طرحهای ورزشی در برگزاری بهتر طرحهای ورزشی و دریافت نتیجه خوب تاثیرگذار است.
این مسئول با اشاره به برگزاری فاز پنجم طرح ساختار قامتی دختران روستایی نیز بیان کرد: در حال حاضر فاز پنجم طرح ساختار قامتی بانوان روستایی با تغییر گروه سنی جامعه هدف این طرح از ۱۵ _ ۶۵ سال به ۱۴ _ ۲۹ سال با رعایت پروتکلهای بهداشتی در حال برگزاری است که در اجرای هرچه بهتر این طرح نیز به همکاری خود بانوان و همکاری شبکههای بهداشت و دهیاران مناطق برای اطلاعرسانی بهتر نیازمندیم.
وی با بیان اینکه افراد در ردههای سنی پایینتر نسبت به انجام تمرینات حساستر بوده و بهتر نیز تمرینات اصلاحی را انجام میدهند، خاطرنشان کرد: طرح ساختار قامتی دختران روستایی در راستای اصلاح ناهنجاریهای ساختار قامتی اجرا میشود و همواره شاهد بودهایم، افرادی که تمرینات اصلاحی را انجام دادهاند نتایج خوبی نیز دریافت کردهاند. همچنین فاز بازخورد (فاز ششم) فاز پنجم طرح ساختار قامتی دختران روستایی نیز در دیماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام