محمد طاهری چهارشنبه ٥ آبان در یک نشست خبری با اشاره به شعار مردمی بودن شورای ششم شیراز، یکی از ارکان موثر تحقق این نگاه را رسانه دانست و با بیان اینکه صیانت از بیتالمال جزو مهمترین برنامههای این دوره مدیریت شهری شیراز است، گفت: رسانهها کمک کنند و اگر اسناد و تصویری مبنی بر اجحاف در حق بیتالمال وجود داشته باشد، ارائه کنند.
رئیس شورای شهر شیراز با بیان اینکه از دیگر شعارهای جدی شورای ششم، نشاط شهروندان است، گفت: احداث و راهاندازی شهر بزرگ بازی در شیراز در کمیسیون گردشگری در حال بررسی است.این موضوع در شمار طرحهایی است که به درستی تعریف نشده و سالها از طرح آن زمان میگذرد.
طاهری با بیان اینکه تبلیغات محیطی به عنوان یک دستگاه مجزا در ساختار سازمانی معاونت شهرداری وجود ندارد، در حالی که یک تکلیف قانونی است، به اهمیت طرح توسعه حرم سوم اشاره و تاکید کرد: شیراز باید به تراز سومین حرم اهل بیت(ع) برسد.
او شیراز سر سبز، شیراز آرام، ترافیک کم، بهبودی در حوزه تجاری و شیراز با نشاط را از مولفههای این تراز برشمرد و گفت: باید ظرفیتهای همه جانبه این کلانشهر در کنار هم دیده شود، مثلا در محور دسترسی به منابع کشاورزی قرار داریم اما تقریبا از آن هیچ استفادهای نشده است.
رئیس شورای شهر شیراز ادامه داد: شیراز یکی از قطبهای بزرگ الکترونیک کشور بوده که به دلیل اهمال این ظرفیت از بین رفته و به دیگر استانها واگذار شده است.
طاهری با بیان اینکه در حوزه گردشگری نیز باید به جد کار کنیم، شیراز را در زمینه گردشگری سلامت توانمند توصیف و خاطرنشان کرد: باید موانع دستیابی به توسعه گردشگری احصاء و رفع و نقاط قوت نیز تقویت شود.
این عضو شورای شهر شیراز، نسبت به تمرکز مطب پزشکان و مراکز تشخیصی و درمانی پزشکی در خیابان زند شیراز، آن را موجب بروز و تزاید ترافیک خودرو دانست و گفت: تمام عوامل ترافیکزا در خیابان زند وجود دارد اما مشکل اصلی ترافیک، تراکم مراکز پزشکی است.
رئیس شورای شهر شیراز با بیان اینکه باید هندسه فضای برخی از خیایانهای شیراز تغییر کند، بیان کرد: اگر بناست توریسم درمانی شکل بگیرد، جایش در خیابان زند نیست.
طاهری در پاسخ به سئوال ایسنا در خصوص رویکرد شورای ششم نسبت به باغهای شیراز، گفت: یکی از طرحهایی که اخیرا کلیات آن را تصویب کردهایم، طرحی تحت عنوان بزرگترین باغ جنوب غرب آسیاست که پیشنهاد دادهایم برای اجرای آن باغها به صورت یک منطقه یکپارچه طراحی شده و تنها عبور افراد در آن مجاز باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اعتقاد دارد که اگر مثلثی از سرمایه گذار، شهرداری و مالکین ایجاد شود، قطعا باغها حفظ و حراست خواهند شد.
طاهری ادامه داد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را به خانههایی که نام میراثی دارند، دعوت کردیم و مقرر شد که هیئتی سه نفره میراثی بودن یا نبودن این خانهها را بررسی کند که خانههای میراثی حفاظت میشوند و غیر میراثیها تخریب، البته همه اینها باید در قالب یک طرح با حفظ شئونات تاریخی و میراثی قرار بگیرد.
او با تاکید بر اینکه باید این موضوعات در قالب یک طرح مهندسی جامع تدوین شود، عنوان کرد: اگر میگوییم گردشگر مذهبی بیاید باید گفت که ابتدا باید زیرساختهای آن فراهم شود، در حالیکه امروز وضعیت فعلی اطراف حرم در شان شیراز برای پذیرفتن گردشگر مذهبی نیست.
رئیس شورای شهر شیراز به اجرای طرح پارک حاشیهای(سیپی) هم اشاره و آن را در شمار یکی از قراردادهای ضعیف قلمداد کرد و افزود: این طرح از نظر حقوقی غیرقابل قبول بوده و یک طرفه به نفع شرکت محترم مقابل است و جای بازنگری در کمیسیون حمل و نقل دارد.
طاهری با بیان اینکه طی دو سه دهه گذشته نسبت به موضوع تامین منابع پایدار برای شهرداری غفلت و در این باره تنها شعار داده شده است، گفت: محل کسب درآمد شهرداری کماکان عوارض ساختمانی است و این هم روزی تمام خواهد شد.
رئیس شورای شهر شیراز، کاهش میزان صدور پروانه ساختمانی در این کلانشهر را محسوس دانست و خاطرنشان کرد: شهرداری امسال چند نوبت تخفیف اعلام کرده تا بلکه رغبتی برای سرمایه گذاران ایجاد شود.
طاهری با بیان اینکه متاسفانه در شیراز و استان فارس توجه به سرمایه گذاری توجه شعاری بوده است، گفت: این کلانشهر ظرفیت زیادی در گردشگری دارد. به عنوان مثال باید بازار هنر در تمام محلات باشد یا بازارهای قدیمی و حمامهای قدیم باید احیاء شوند. اصرار ما بر حمایت از سرمایه گذار و رفع مسائل ملکی توسط شهرداری است.
انتهای پیام