به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا،تحلیل رفتار متقابل Transactional analysis یا به اختصار TA یک تئوری روان شناسی است که توسط دکتر اریک برن در سال ۱۹۵۰ میلادی ارائه شد که به لحاظ کاربرد آن در حل مشکلات احساسی و رفتاری؛ مورد قبول جامعه روان شناسی قرار گرفته است.
این روش به طور تدریجی در زمینه های مشاوره، روان کاوی، گروه درمانی، مدیریت، جامعه شناسی؛ توسعه سازمانی و آموزش؛ نظریه های جدیدی ارائه و گسترش پیدا کرده است.
ابهام و پیچیدگی در مفاهیم تحلیل رفتار متقابل؛ تخصصی بودن و زمان طولانی درمان در دیگر روش های روان درمانی باعث شد تا تحلیل رفتار متقابل با مفاهیم اساسی و واژه های ساده به سرعت جایگزین روش های روان درمانی قدیمی شود. به همین علت تحلیل رفتار متقابل عمومیت یافته است و هر جا که انسان ها حضور دارند و با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند؛ این نوع درمان کاربرد دارد و به عنوان ابزاری برای تغییر و حل مشکلات مورد استفاده قرار می گیرد.
تحلیل رفتار متقابل یا به اختصار تی ای (TA) یک مکتب علمی کاربردی است که در آن از به کار بردن مفاهیم پیچیده، اجتناب شده و نظریات آن به صورتی مطرح شده است که به راحتی می توان آن ها را مشاهده و تجربه کرد.
"تحلیل رفتار متقابل چیست؟"،"شناسایی الگوهای شخصیت"،"آموزش چند تکنیک کاربردی برای تغییر تصمیم گیریها و التیامبخشی کودک درون بر اساس نظریهTA" از جمله عناوین و موضوعاتی است که در این کارگاه محور بحث و گفتوگو قرار میگیرد.
این برنامه با تدریس دکتر مریم شب افروز - رواندرمانگر، مدرس دانشگاه، پژوهشگر حوزه یونیسف، روز چهارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ الی ۲۱ برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتربا شماره ۰۹۲۲۴۵۸۵۳۸۹در واتساپ و شناسه تلگرامی roydadpaeze۱۴۰۰@ پیام بفرستند.
انتهای پیام