به گزارش ایسنا، سید سعید شاهرخی شامگاه شنبه اول آبان در آیین تکریم و معارفه استاندار همدان ضمن تبریک میلاد با سعادت پیامبرگرامی اسلام و امام جعفر صادق و درود و سلام به شهدای انقلاب، دفاع مقدس،مدافعین حرم ومدافعان سلامت مردم اظهار کرد: خدارا شاکرم که توفیق پیدا کردم ۱۸ سال از دوران ۳۰ سال خدمتم را در خدمت مردمانی اصیل،ریشه دار،متدین و قدرشناس باشم و بزرگترین سرمایه اجتماعی من در کنار مردم بودن است و امروز احساس می کنم که چه سرمایه بزرگی را در اختیار دارم.
وی افزود: محورهای اصلی کار من در بدو ورود به استان با توجه به شرایط موجود در کشور توجه به معیشت با حمایت از تولید و ایجاد شغل و با توجه به پیمایش انجام شده در وزارت کشور و دستور مقام معظم رهبری توجه به سرمایه اجتماعی بوده است که امروزه از اولویتهای مهم دولت نیز محسوب میشود.
شاهرخی با بیان اینکه در عرصه تولید جذب سرمایه گذار،ایجاد پروژه های جدید و تاثیرگذار در استان ،حمایت از تولید مستقر و بالا بردن ظرفیت واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی آنها در زمان رکود اقتصادی و شیوع کرونا و فعال کردن واحدهای راکد از اصولی بود که ما دنبال کردیم و عدد و ارقام این موارد موجود است گفت: با توجه به شناختی که از پیشینه استان،مردم و جریانات داشتیم احساس کردیم که باید رفتار و روابطمان را که بر این مبنا بگذاریم و وحدت،همدلی و وفاق برای خدمت به مردم باید تقویت شود و اجازه ندادیم هیچ حاشیه ای در استان ایجاد شود که وقت و انرژی سرمایه ما صرف کاری غیر از خدمت به مردم شود.
استاندار سابق همدان با بیان اینکه این نبود که استان همدان گلستان بوده و مزاحمی وجود نداشته باشد اما من در بدو ورود افراد تندرو را قیچی کرده و از افراط و تفریط بری بوده و سعی کردم بر مبنای اعتدال حرکت کنم ادامه داد: برای اداره استان شناخت و برنامه داشتم و استان را به سمت برنامه محوری بردم و برای تمام مسائل فرهنگی،قرآنی و اقتصادی و رسانهها برنامه داشتیم و آنها را رصد وکنترل کردیم وبرنامه محوری را چنان نهادینه کردیم که بخشدار ما در دمق نیز طبق برنامه راهبردی سه ساله حرکت کرد وموفق شد.
وی با بیان اینکه کاستیها و ناکامیهایی نیز در استان وجود داشت که نشات گرفته از فضاهای ملی بود اعلام کرد: استان همدان در مسائل اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی تولید کننده چالش در کشور نبوده و از امن ترین استانهای کشور به شمار میرود.
شاهرخی افزود: ما در سند راهبردی تکلیف هر کدام از بخشهای صنعت،گردشگری،کشاورزی و خدمات را تعیین کردیم و وظیفه هر کدام از دستگاهها را تعریف شده بود همچنین مشخص کرده بودیم که هر شهرستان چه مزیتی دارد و برای احیا آنها باید چه اقدامی صورت گیرد که برخی از این موارد عملیاتی شده و برخی هم در آینده انجام خواهند شد.
شاهرخی با بیان اینکه رعایت عدالت وتوزیع امکانات باید در مرکز و سایر شهرستان های استان انجام شود گفت:به همت نمایندههای خوب استان همدان بیش از ۸۰ پروژهی مهم و تاثیرگذار در تحول در استان همدان در حال اجرا است و بودجهی سنواتی که دولت به استان میدهد زیر هزار میلیارد تومان است و برای جذب۳۰ هزار میلیارد چانهزنی با وزارتخانه ها ، بردن در لایحه ، رفتن به مجلس انجام شده که نمایندگان ما گل کاشتند و شاهکار کردند.
وی با بیان اینکه ما توانستیم خط راه آهن جنوب را از ساوه به سمت سنندج را تکمیل کنیم و خط سنندج در دههی فجر افتتاح میشود، اضافه کرد: با همکاری نمایندههای استان ردیف همدان به ملایر مستقل شده وما در حقیقت مسیر حرکت توسعه ی استان در بخش های مختلف عمرانی را ریل گذاری کرده ایم.
استاندار سابق همدان بیان کرد: ایستگاه بابا کمال تویسرکان تکمیل شده ،خط آنتن ایستگاه نهاوند در حال اجرا بوده،ایستگاه برون شهری همدان به داخل شهر تا پشت شهر همدان ریل گذاری شده، جاده ی تویسرکان به کنگاور و ملایر به بروجرد چهار بانده شده و کریدور شمال استان در وزارت راه در حال تکمیل بوده که این جزئی از کارهایی است که در بخش راهها انجام شده است.
شاهرخی با بیان اینکه در حال حاضر آب چالش مهم کشور است اعلام کرد:چالش اساسی مردم ملایر از ۲۰ سال پیش تاکنون آب بوده که بعد از تکمیل سد کلان ملایر آب مردم عزیز ملایر از آنجا تامین می شود و با پیگیری های انجام شده آب رسانی به شهر تویسرکان انجام شده است.
وی با اشاره به افتتاح سد نعمت آباد در اسد آباد تصریح کرد:سد خرمرود قادر می تواند زندگی مردمان دشت خرمرود را در تویسرکان کاملا متحول کند و با پیگیری های انجام شده ۵۰۰ میلیارد تومان بخش خصوصی سرمایه گذاری کرده و درحال ساخت سد خرم رود است که با این کار کشاورزی و باغداری آن منطقه متحول خواهد شد همچنین عملیات اجرایی سد گرین بعد سال ها شروع شده و به سرعت درحال تکمیل است.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان برای این دو سد تامین شده است و سه تا سد افتتاح کرده و دو سد در حال ساخت است افزود: طرح بزرگ آبرسانی به همدان، ۱۲ شهر و ۱۶۹ روستا را تامین میکند و تنها ۱۰ کیلومتر از آن باقیمانده است اما تا زمانی که آب نباشد مردم این اقدامات را متوجه نمی شوند.
استاندار سابق همدان با بیان اینکه کارهای بزرگی در بخش صنعت انجام شده است گفت:بخش کشاورزی را موظف کردیم که هر سال ۷۰ هکتار به گلخانه ها اضافه شود این در شرایطی است که کل گلخانه های استان تا ۳ سال پیش فقط ۱۰۷ هکتار بود و این گلخانه ها چهار فصل به ما محصول میدهند و تنها ۲۰ درصد آبی که تا الان آن زمین مصرف می کرده در گلخانه مصرف می شود و ۴ برابر هم محصول می دهد.
شاهرخی با بیان اینکه ۳۰ نوع ماده معدنی در استان استخراج می شود ادامه داد: تا قبل از این مواد خام با نازل ترین قیمت می فرستادیم اما اکنون آن مواد را به کیلویی ۷۰ هزار تومان تبدیل کرده و بعد به فروش می رسانیم و طی چند دهه ی اخیر اتفاق ۴ هزار میلیارد سرمایه گذاری در ملایر انجام شده است.
استاندار سابق همدان گفت: شهر لالجین را جهانی کردیم، شهر ملایر هم به خاطر مبل و منبت و هم به خاطر کشاورزی دو برند جهانی گرفت و فرصت های بسیاری را برای شهرستان ایجاد کردند.
وی ادامه داد: همدان در سال ۲۰۱۸ عنوان پایتخت گردشگری آسیایی را از آن خود کرد که گرفتن این عنوان کار سادهای نیست، استان ظرفیت بالایی در این حوزه دارد که داشتن یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی گواه بر این ادعا است.
شاهرخی با بیان اینکه سه سایت ملی و جهانی در استان تعریف شد، اظهار کرد: امیدواریم با عادی شدن شرایط کرونا در کشور، حوزه گردشگری بتواند صنعت ارز آور هم برای کشور و به تبع آن برای استان همدان باشد.
وی با اشاره حوزه سلامت اضافه کرد: استان همدان جزء استانهایی در کشور بود که دیر وارد پیک شدیم و خیلی زود توانستیم آن را کنترل کنیم و با تلاشهای شبانهروزی کادر درمان بهترین خدمات عرضه شد.
وی عنوان کرد: در چند سال اخیر، هر سال یه بیمارستان در استان ساخته شد؛ بیمارستان قلب فرشچیان، بیمارستان بهار، بیمارستان قائم اسدآباد، بیمارستان نهاوند، بیمارستان تویسرکان و بیمارستان ویژه دندانپزشکی بهار بیمارستان سوختگی بعثت، مرکز سرطان غرب کشور طی این سالها به بهره برداری رسید.
شاهرخی با بیان اینکه در جریان کرونا ۱۵۰ تخت به بخش آی سی یو در استان اضافه شد، اظهار کرد: صد دستگاه دیالیز، ۷ دستگاه سیتیاسکن، سه دستگاه امآرآی به بیمارستانهای استان اضافه شد.
استاندار سابق همدان عنوان کرد: به منظور ارتقای جایگاه جوانان و توجه به بانوان، هیئت اندیشهورزان جوان را در استان تشکیل دادیم و نتایج خوبی حاصل شد.
انتهای خبر