کسری بودجه ۶۲ میلیارد دلاری دولت آمریکا

دولت آمریکا مجبور شده است حدود ۳۰۰ میلیارد دلار مزایای بیکاری پرداخت کند.

به گزارش ایسنا، وزارت خزانه داری آمریکا با صدور بیانیه ای اعلام کرد کسری بودجه این کشور در ماه سپتامبر به ۶۲ میلیارد دلار رسیده که این رقم، ۶۲ میلیارد دلار کمتر از رقم ثبت شده در مدت مشابه سال قبل بوده است.

با توجه به بهبود شرایط کسب و کارها، مخارج دولت رو به کاهش است اما از سوی دیگر سررسید دریافت مالیات ها برای بسیاری از مالیات دهندگان فرا رسیده که این مساله به نوبه خود موجب افزایش محسوس درآمد دولت شده است.  

طبق اعلام وزارت خزانه داری آمریکا، درآمدهای دولت در ماه فوق با افزایش قابل توجه ۲۳.۱ درصدی نسبت به ماه قبل به ۴۶۰ میلیارد دلار رسیده در حالی که میزان مخارج به ۵۲۱ میلیارد دلار رسیده است.

با در نظر گرفتن ۱۰ ماهه نخست سال مالی جاری، کسری بودجه به دو تریلیون و ۷۷۰ میلیارد دلار رسیده که اگرچه نسبت به کسری دو تریلیون و ۸۰۷ میلیارد دلاری سال مالی قبلی کمتر شده اما کماکان در سطح بسیار بالایی باقی مانده است.  

به گفته یک مقام وزارت خزانه داری، اصلی ترین دلیل کسری بودجه ماهانه مربوط به مخارج کرونایی دولت بوده به ویژه آن که وزارت کار مجبور شده است تا حدود ۳۱۰ میلیارد دلار مزایای بیکاری پرداخت کند.  

خبر خوب در این بین آنکه کسب و کارهای آمریکایی به تدریج در حال احیا هستند و ۳۲۴ میلیارد دلار مالیات به دولت در این زمان پرداخت کرده اند.  

تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای رساندن نرخ بهره به محدوده صفر درصدی انگیزه مهمی در افزایش تقاضا برای استقراض دولت بوده است.  

با موافقت کنگره و دولت، تاکنون حدود هفت تریلیون دلار به شکل بسته های مختلف حمایتی از بخش های مختلف اقتصادی آمریکا توسط دولت هزینه شده است.

این در حالی است که برخی از قانونگذاران کنگره به دنبال اقدامات حمایتی بیشتری نظیر کاهش مجدد مالیات ها، تزریق نقدینگی و بسته های حمایتی از اقشار اسیب پذیر هستند که تصویب آن ها می تواند کسری بودجه دولت را بیش از پیش تشدید کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱ آبان ۱۴۰۰ / ۰۰:۲۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400080100013
  • خبرنگار : 71600