اسدالله کلانتریان امروز در اختتامیه رویداد روشن که در سالن همایش مجتمع سپید برگزار شد، در خصوص افتخارات بینالمللی خود اظهار کرد: زمان تحصیل و ورود به دانشگاه از شرایط جوی حاکم بر همسالان دور بوده و تلاش کردم با داشتن نگاهی روشن به شرایط موجود بهترین تصمیم را بگیرم.
وی در خصوص ۲ دلیل برای بازگشت خود به ایران افزود: من در تگزاس بزرگ شده و تحصیل در مدارس و دبیرستانهای آنجا را تجربه کردم. با دیدن شرایط موجود در جامعه اطراف نگران زندگی نسل آینده خود در آن کشور بودم. دلیل اول بازگشتم به ایران نجات خودم و نسل آیندهام بود. علت دوم نیز جذب نشدن توسط افرادی بود که میدیدم. شرایط زندگی اساتید دانشگاههای آمریکا و شلوغی و بیهدفی که زندگی آنها داشت، مرا به فکر میبرد. اکثر افرادی که در آمریکا تحصیل خود را به اتمام میرسانند، به این نتیجه میرسند که کاش به آمریکا نیامده بودیم. من دوست داشتم تا در جایی فعالیت کنم که همفکر من بوده و قدر تلاشی که دارم را بدانند.
این کارشناس ارشد برق دانشگاه ماساچوست بیان کرد: مسیر کارشناسی خود را در دانشگاه MIT گذراندم و تصور نمیکنم که دانشگاههای برتر ایران در سطح پایینتری نسبت به آن باشند. دانشگاههای ایران در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هم سطح دانشگاههای برتر آمریکاست. شاهد این مطلب نیز اذعان رئیس دانشگاه استنفورد مبنی بر جایگاه اول دانشکده برق دانشگاه شریف در دنیاست.
کلانتریان تصریح کرد: در مسیر تحصیل دانشگاهی همواره تلاش کردم تا ارتباط خود با صنعت را برقرار کنم. کار با شرکتهای برجسته خارج از ایران خیلی فوقالعاده نیست بلکه آنها سیستم هوشمندی هستند که موفق به جذب و استفاده از استعدادهای موجود شد. پیشرفت در مسیر علم را دیر آغاز کردیم و تنها تفاوت میان ایران و آمریکا همین است. اگرچه این روند دیر آغاز شد اما در زمینه تکنولوژی پیشرفتهای چشم گیری داشتیم. در صورت ادامه یافتن این روند در چند سال آینده دست کمی از دیگر کشورها نخواهیم داشت.
وی خطاب به دانشجویان برتر عنوان کرد: هدف دانشگاهها از پذیرش رتبههای برتر با نفرات دارای رتبه پایینتر از شما نیز تحقق مییافت و فاصله چندانی نداشت. کمکها، سرمایهگذاری و ظرفیتهای گذاشته شده در ایران برای شما جای غبطه خوردن دارد.
انتهای پیام