نگار فتحی بیرانوند در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شش ماهه اول امسال، ۱۲ ساعت گویا، ۱۵ عدد عصا و شش کیلو کاغذ بریل برای نابینایان لرستان تهیه شده است.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۱ ذرهبین چراغدار، ۱۶ عد اسپیکر و هدفون، ۲۰ عدد فلش، ۸ عدد وویس ریکودر و... در اختیار این قشر قرار داده شده است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی لرستان اضافه کرد: هزینه دانشجویی نیز به افراد نابینا پرداخت میکنیم.
فتحی بیرانوند بیان کرد: تمام افرادی که متولد میشوند(موالید) مورد غربالگری قرار میگیرند و مورد تست شنوایی و بینایی قرار میگیرند.
وی یادآور شد: برای درمان بیمارانی که دچار مشکلات و اعصاب بینایی هستند کمک هزینه درمانی را براساس پروندهای که تشکیل داده و مورد تایید قرار گرفته است به آنان پرداخت میکنیم.
این مسئول عنوان کرد: کمک هزینهها براساس اعتباراتی که به بهزیستی استان اختصاص داده پرداخت میشود تا با انجام عمل جراحی مشکلات آنان برطرف شود.
معاون امور توانبخشی بهزیستی لرستان اظهار کرد: برای تنبلی چشم کودکان بین سه تا شش سالگی را غربالگری میکنیم و چنانچه مشکلاتی داشته باشند به پزشکان متخصص ارجاع داده میشوند تا تحت درمان قرار گرفته و از نابینایی و کمبینایی آنان جلوگیری شود.
فتحی بیرانوند بیان کرد: خدمات خاصی همچون پرداخت مستمری، توانبخشی، کمک توانبخشی و حتی هزینه شهریه دانشجویی و اعمال جراحی به این افراد پرداخت میشود.
به گزارش ایسنا، لرستان رتبه دهم معلولیت در کشور را دارد و ژنتیک و نواقص مادرزادی اصلیترین دلیل فراوانی معلولان جسمی حرکتی استان است، همچنین حوادث از جمله تصادفهای رانندگی دومین علت معلولیتها در این منطقه عنوان شده است.
انتهای پیام