حمید چوبینه در گفت وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون کارکنان شهرداری تهران و تزریق دز یادآور برای آنها، گفت: دز سوم یا دز یادآور مواقعی تزریق می شود که عموم مردم واکسن کرونای خود را دریافت کرده اند و ما متناسب با نوع واکسن دز سوم را به همکارانی که بیشتر در معرض خطر هستند، توصیه می کنیم.
وی افزود: دز سوم برای کارکنان بهشت زهرا(س)، میادین میوه و تره بار، آتش نشانی، سازمان مدیریت پسماند و کارکنان شرکت شهر سالم که بیشترین ارتباط را با مردم دارند، در اولویت قرار می گیرند تا دز سوم واکسن کرونا را دریافت کنند.
وی ادامه داد: باید حداقل فاصله ای ۶ ماهه از تزریق دز دوم افراد گذشته باشد و علائمی از بیماری هم نداشته باشند که بتوانیم این کار را برای همکاران انجام دهیم. در حال حاضر برای کارکنانی که ۶ ماه گذشته باشد تنها کارکنان بهشت زهرا و شهرسالم هستند.
وی تاکید کرد: عملا همه پرسنل شهرداری تهران واکسینه شده اند مگر افرادی که به دلایل مختلف خودشان نخواسته اند مثلا گرفتار بیماری بوده اند، یا برخی اعلام می کنند واکسن کرونا مورد نظرشان در کشور وجود ندارد یا اینکه به لحاظ روحی و روانی آمادگی دریافت واکسن ندارند؛ لذا باید مکانیسم های فرهنگی توسط رسانه ها فراهم و دنبال شود تا آمادگی لازم برای این افراد برای دریافت واکسن فراهم شود.
چوبینه در پاسخ به سوالی درباره اینکه با برداشته شدن دورکاری تکلیف افرادی که واکسن دریافت نکرده اند و احتمال ایجاد محدودیت برای آنها، گفت: من به عنوان فردی که در عرصه سلامت کشور فعال هستم پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه زندگی اجتماعی داریم، قواعد اجتماعی را بپذیریم.
وی ادامه داد: افراد اجازه ندارند به خودشان آسیب بزنند؛ بلکه اگر آسیب به خود موجب آزار و اذیت و بیماری دیگران شود باید قواعد سختگیرانه تری اعمال شود. باید تا جایی که می شود رفع نیاز واکسن برای شهروندان انجام شود و آنها هم که به لحاظ فرهنگی ممکن است با واکسن مشکل داشته باشند، فرصت بدهیم و آماده شان کنیم که دغدغه ذهنی و فرهنگی آنها رفع شود. چون زندگی اجتماعی است باید ضوابط به گونه ای ایجاد شود که نقش موثر ایفا کنند که افراد خود را ملزم به دریافت واکسن بدانند.
انتهای پیام