رئیس دانشگاه شیراز سهشنبه ۲۷ مهرماه در مراسم اختتامیه جشنوارههای قرآن و عترت، که به صورت نیمه حضوری در تالار حکمت دانشگاه شیراز برگزار شد، قدردانی اصلی از قرآنیان را مختص پروردگار و نبی مکرم اسلام (ص) دانسته و انس با قرآن و تلاوت روزانه آن را بیمهکنندهجوانی نامیده و نتیجه آن را صداقت، خلوص، تعامل با مردم و رعایت حقالناس دانست.
حمید نادگران با هدف گسترش هرچه بیشتر فعالیتهای قرآنی در دانشگاه، پیشنهاداتی نظیر برگزاری متوالی دورهها و برنامههای مختلف قرآن و عترت در دانشکدهها را ارائه داد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز نیز در این مراسم بیان کرد: خلق آثار هنری، ادبی، پژوهشی و... توسط دانشجویان رشتههای مختلف و کسب رتبه و مقامهای متعدد در این بخشها و همچنین بخشهای آوایی و معارفی، گواه این است که فعالیتهای قرآنی محدود به رشته و مقطع تحصیلی نیست.
سید مجتبی واعظی از زحمات کارکنان حوزه فرهنگی دانشگاه که دلسوزانه پیگیر امور قرآنی در راستای ترویج و تعمیق برنامههای قرآنی در بین دانشگاهیان به ویژه دانشجویان هستند، تقدیر کرد.
علی حفیظی، مدیر فرهنگی دانشگاه نیز این جشنواره را از برکات انقلاب اسلامی در زمینه گسترش فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها برشمرد و به ارائه گزارشی از دورههای سیوچهارم و پنجم جشنواره پرداخت.
بهگفته او، در سیوچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان ۱۹۰ نفر از دانشجویان دانشگاه شیراز در مرحله دانشگاهی در بخشهای مختلف شرکت کرده که در رقابت مرحله کشوری دو نفر و در رقابت مرحله ملی یک نفر از این دانشجویان موفق به کسب رتبه شدند.
او افزود: همچنین در سیوپنجمین دوره این جشنواره، از بین ۲۲۱شرکتکننده مرحله دانشگاهی ۱۰ نفر برگزیده کشوری و دو نفر برگزیده ملی از بین بیش از ۳۰۰هزار شرکتکننده از دانشگاههای سراسر کشور شدند و برگ زرینی دیگری بر افتخارات دانشگاه بزرگ شیراز افزودند.
مدیر فرهنگی دانشگاه شیراز از نخبگان ادبی، هنری و پژوهشی دانشگاه شیراز دعوت کرد تا در بخشهای مختلف سیوششمین دوره این جشنواره که در حال برگزاری است، شرکت کنند.
او تلاشهای خالصانه اعضای کانون دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه و همچنین کارکنان معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه، معاون فرهنگی اجتماعی و رئیس دانشگاه را درزمینهی تعمیق و گسترش برنامههای قرآنی ستود.
به گزارش ایسنا، جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، پیشکسوت جشنوارههای فرهنگی کشور است و تنها جشنوارهای است که از سالهای پس از انقلاب در دانشگاههای کشور برای ترویج آموزههای دینی و قرآنی، در سه مرحلهی دانشگاهی، سراسری و ملی به طور مستمر برگزار میشود.
سیوششمین دوره این جشنواره در ۹ بخش و ۴۰رشته متنوع در مرحله دانشگاهی در حال برگزاری است و در بخشهای معارفی و رشتههای حفظ بخش آوایی آن ۲۲ نفر از دانشجویان دانشگاه شیراز به مرحله کشوری راه یافتهاند. دانشجویان علاقهمند شاغل به تحصیل در دانشگاه شیراز میتوانند با کسب اطلاعات بیشتر از farhangi.shirazu.ac.ir در رشتههای باقیمانده این جشنواره شرکت کنند.
انتهای پیام