ارائه مشوق‌های مالی؛ راهکار توسعه مناسب‌سازی مکان‌های عمومی در طارم

مدیر بهزیستی شهرستان طارم گفت: اعطای اعتبار ویژه به ادارات می‌تواند در انجام مناسب‌سازی در سطح ادارات موثر باشد.

محمود عزیزی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با مناسب‌سازی محیط ادارات و مبلمان شهری و روستایی در شهرستان طارم، اظهار کرد: تا به امروز جلسات متعددی به ریاست فرماندار و نیز با بخشداران و دهیاران در راستای پیگیری مناسب‌سازی در مکان‌های عمومی شهرستان برگزار شده است و  پیشرفت‌هایی در این زمینه داشته‌ایم ولی روند آن در شهرستان کند بوده و مناسب‌سازی خوبی نیز توسط ارگان‌ها صورت نگرفته‌ است.

وی با بیان اینکه ادارات بهزیستی، تامین اجتماعی، هلال‌احمر، دادگستری، فنی و حرفه‌ای، ورزش و جوانان و بیمارستان شهدای آببر در شهرستان طارم مناسب‌سازی شده‌اند، افزود: در بیشتر ادارات شهرستان طارم، مناسب‌سازی خوبی صورت نگرفته‌ است. همچنین بیشتر بانک‌ها مناسب‌سازی مناسبی نداشته و به همین دلیل افراد دارای معلولیت نمی‌توانند در این مکان‌ها تردد کنند.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر در شهرستان طارم عابربانک، سرویس بهداشتی و خودرویی ویژه معلولان وجود ندارد. همچنین مناسب‌سازی چند خیابان شهر آب‌بر نیمه‌کاره باقی مانده است و استاندارد لازم را ندارد؛ در حالی‌که ما نیازمند مناسب‌سازی مبلمان شهری در این شهرستان هستیم.

عزیزی با بیان اینکه مناسب‌سازی حق معلولان و مطالبه بهزیستی است و اقدامات زیادی برای این کار در شهرستان صورت گرفته و همواره در جلسات مربوطه قوانین و مصوبات مطرح شده و پیگیر مناسب‌سازی در شهرستان هستیم، ادامه داد: متاسفانه اکثر مساجد نیز در شهرستان مناسب‌سازی نشده‌اند و در صورت نبود مناسب‌سازی در سطح جامعه افراد دارای معلولیت نمی‌توانند به راحتی برای پیگیری امور خود در جامعه حاضر شوند.

مدیر بهزیستی شهرستان طارم با بیان اینکه وجود مشوق برای ارگان‌هایی که مناسب‌سازی انجام داده‌اند در تشویق دیگران برای این کار موثر است، خاطرنشان کرد: بیشترین دلیلی که توسط ارگان‌ها برای عدم مناسب‌سازی مطرح می‌شود نبود اعتبار برای این کار است که اعطای اعتبار ویژه به ادارات و پی‌گیری این اعتبار می‌تواند در انجام آن در سطح ادارات موثر باشد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400072719443
  • خبرنگار : 50295