آرش حسینی افزود: این کاروان با هدف ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق محروم و کم برخوردار برگزار گردید که با همکاری ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان، خدمات بهداشتی و درمانی به مردم منطقه صعب العبور پیچاب ارائه شد.
وی اظهارکرد: در این سفر یک روزه بیش از ۴۱۰ نوع خدمت پزشکی رایگان از قبیل ویزیت پزشک عمومی، متخصص داخلی، متخصص اطفال، دندانپزشکی، تزریق واکسن کرونا، توزیع ماسک، مشاوره بهداشتی و مامایی و آموزش های خانواده به مردم ارائه شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، حسینی در پایان از دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونت بهداشتی، حراست دانشگاه، شبکه بهداشت و درمان چرام، فرمانداری، ناحیه مقاومت بسیج، منابع طبیعی و محیط زیست باشت و کلیه همکاران بهداشتی و درمانی شهرستان باشت که در این سفر برای خدمت به مردم منطقه پیچاب به هر نحو ممکن همکاری داشتند، تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام