نخستین وظیفه حکومت و امت، اقامه نماز است

نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان، گفت: برپایی نماز، نخستین وظیفه حکومت و امت است.

آیت‌الله سید مصطفی موسوی‌اصفهانی یک‌شنبه ۲۵ مهرماه در همایش نماز سپاه انصارالحسین همدان، اظهار کرد: اولین وظیفه حکومت و امت، اقامه نماز است و نماز باید یاد الهی را در وجود ما زنده کند.

 موسوی‌اصفهانی تصریح کرد: نماز برای ذکر و ذکر برای آرامش دل است. مشکلات با آرامش قابل هضم است و اگر به دنبال اطمینان واقعی هستیم یک راه دارد و آن ذکر خداست.

وی ادامه داد: این ذکر از نماز حاصل می‌شود و منبع اطمینان قلب، نماز است. نماز وسیله به خدا رسیدن مومن و وسیله رسیدن خدا، نماز است.

نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان، مطرح کرد: شرط رجوع به خدا مقدمه دارد و مقدمه، آن قلب مطمئن است و مقدمه آن، اقامه نماز است و این همایش‌ها دل قلب و روح ما را با پروردگار آشنا می‌کند.

موسوی‌اصفهانی ادامه داد: اسلام، دین جامع و کاملی است و جامع پاسخ می‌دهد. ارتباط با خدا مخصوصاً در سایه نماز و نماز سرسلسه کارها باید باشد و بقیه مسائل باید زیر چارچوب نماز تنظیم شود.

وی با بیان اینکه تذکر لسانی واجب است، گفت: تذکر لسانی را ترک نکنید به ویژه وقتی در لباس سپاه هستید.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400072517606
  • خبرنگار :

برچسب‌ها