دکتر آبتین حیدرزاده در گفت وگو با خبرنگاران، همزمان با روز جهانی غذا، اظهار کرد: روز جهانی غذا برای دومین بار در حالی که تمام دنیا با آثار گسترده همه گیری کووید ۱۹ مقابله می کند، برگزار می شود.
وی افزود: نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و حتی کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری بسیار مهم است و باید به این موضوع توجه شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه محور روز جهانی غذا در سال جاری کروناست، تصریح کرد: شعار روز جهانی غذا در سال جاری «مبارزه همگانی با کرونا؛ محیط سالم، تغذیه سالم با تولید و مصرف غذای سالم» است.
حیدرزاده، بر ارائه الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید تاکید کرد و گفت: با توجه به بحران کمبود غذا در دنیا و دامن زدن انتشار ویروس کرونا و تبعات اقتصادی آن در کاهش دسترسی به غذا برای اقشار آسیب پذیر جامعه، امسال اقدامات مرتبط با روز جهانی غذا با این اولویت ها در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا اطلاعرسانی و برنامههای آموزشی با هدف فرهنگ سازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید۱۹ میتواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید داشته باشد.
انتهای پیام