به گزارش ایسنا، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو، که هر روز به مرور مهمترین اخبار روزنامه های جهان می پردازد، امروز چهارشنبه _ ۲۱مهر ماه_ در تشریح اخبار مهم جهان گفته است:
به دنبال خانه
لوموند روزنامه فرانسوی با عنوان آن چه از جنگل کاله مانده است، به کنایه می گوید: سال ها صدها پناهجو به امید آن که روزی از این جا به انگلیس، پناهنده شوند، بی پناه رها شده بودند. پنج سال پیش دولت فرانسه، این بیغوله را ویران کرد. بر دیوار این ویرانه نوشته اند، امید به وطن دل انگیز، در این جنگل ... . در بیست و چهارم چنین ماهی در سال ۲۰۱۶ با نخستین خروج پناهجویان، این جنگل مخوف در کاله پاک شد تا اثری از آن بر نقشه ای از جهان نمانده باشد. نخستین ستون پناهجویان سودانی، افغانی، اریتره ای، سوریه ای و عراقی، این شهر ساخته از حلبی و تخته پاره را ترک کردند. آن هم، به امید یافتن زندگی دیگر در گوشهای از جهان.
پایان محدودیت ها
له رپوبلیکا، روزنامه ایتالیایی نوشت: پس از یکصد روز قرنطینه و محدودسازی به سبب همه گیری ویروس کووید ۱۹ کافه ها و سالن های زیبایی در سیدنی استرالیا آغاز به کار کردند. سیدنی، آزادی اش را جشن گرفت. زلاندنو هم میخواهد چنین کند. اما حزب مائوری در آن کشور میگوید، بازگشایی مشاغل در این همه گیری، به معنای قتل عام نوین بشری است. زلاندنو، شاهد خیز تازه ویروس مهار شده کرونا است. حزب مائوری می گوید اگر پیش از رسیدن واکسیناسیون به حد دلخواه ایمنی بودن، کشور بازگشایی شود، زلاندنو، گوسفند قربانی خواهد بود.
همه چیز پول نیست
گاردین نوشت: جیسون ستاک وود درباره خرید باشگاه ورزشی نیوکاسل از سوی سعودیها می گوید، پیام من به صاحبان سعودی نیوکاسل این است: پول، به تنهایی نمیتواند فوتبال را زنده نگاه دارد.
آموزش آنلاین
گاردین همچنین درباره آموزش آنلاین نوشت: جسا کریستین، درباره آموزش دانشآموزان آنلاین در آمریکا می گوید مدارس آمریکا، در دوران همه گیری ویروس کرونا، «لپ تاپ» میان دانشآموزان توزیع کردند، بعد از آن، به زاغ سیاه چوب زدن آن ها پرداختند.
اکونومیست از دنیای سینما، می گوید. به نظر میآید پس از دانیل کریگ، جیمزباند بر پرده نقرهای شلیک نخواهد کرد. تحلیل دیوید میچل میگوید: آه، آقای باند، من انتظار داشتم به سرگرم ساختن من ادامه بدهی!
در حاشیه خبرهای امروز آمده است:
زندگی در سیاره های دیگر
آنتن های رادیویی قدرتمند در جست و جوی زندگی. گاردین، با این عنوان، از تلاش تازه دانشمندان برای یافتن نشانه های زندگی در فراسیاره ها می نویسد. دانشمندان استرالیایی، با استفاده از امواجی با فرکانس پایین، سیگنال ها یا نشانههایی را راهی سیاره هایی در خارج از منظومه خورشیدی می کنند. آن ها با این سیگنال های رادیویی به نام «لوفار» بخشی از گروهی از دانشمندان دیگر هستند، که در این جست و جوی کهکشانی و فراسیارهای سهیم هستند. این قدرتمندترین آنتن رادیویی در جهان، به سیگنالهای رادیویی فرستاده شده از نوزده ستاره سرخ کوتوله به زمین پاسخ می دهد. پرتاب به سوی ناکجا آباد، به امید یافتن نشانه های زندگی در سیاره هایی که شاید مسکونی باشند.
انتهای پیام