خلیل نیکشاد ۲۱ مهر در نشست مشترک با اعضای جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل با اعلام این خبر افزود: به دلیل تغییر و اصلاح الگوی کشت و حرکتهای اساسی در جهت استفاده از ترکیب کشت محصولات کم آب بر، کشاورزان در بحث تولید و مدیریت مزرعه و تولید محصولات با بحران آب مواجه نشدند.
وی اضافه کرد: کشاورزان مرکز استان در سطحی معادل ۶ هزار هکتار اقدام به کشت حبوبات کردهاند که از لحاظ کم آب بری و تقویت زمین و دارابودن ارزش اقتصادی بالا از لحاظ کمی و اقتصادی یک موفقیت است .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به تدوین سند ۲۰ ساله راهبردی توسعه استان گفت: برای گذر از بحرانها و رسیدن به افقهای موفقیت در سالهای آتی در تولیدات کشاورزی برنامه محور و همراهی علوم تحقیقات، تکنولوژی و ترویجی که همان کشاورزی صنعتی میباشد سعی شده است تا بهصورت عملی گذر موفقیت آمیزی از کشاورزی سنتی به کشاورزی صنعتی داشت باشیم .
وی گفت: در چند سال اخیر سرمایهگذاریهای خوبی در سطح استان صورتگرفته است که از آن جمله میتوان به احداث کارخانه صنایع تبدیلی و تکمیلی تهیه پوره، آبمیوه و کنسانتره اشاره کرد که بدون بهرهمندی از تسهیلات بانکی با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون تومان در دشت مغان ضمن خرید میوههای پادرختی و حتی میوههای سردرختی اقدام به خرید و واردات میوه از استانهای همجوار خواهد کرد.
انتهای پیام