مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز

ضریب نفوذ جامعه قرآنی به یک درصد هم نمی‌رسد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز گفت: با افزایش تعداد موقوفات قرآنی شاهد افزایش ضریب نفوذ قرآن در جامعه خواهیم بود.

حجت الاسلام علی دشتکی در همایش وقف، قرآن، عترت و مهدویت با اشاره به معنای فقهی وقف اظهار کرد: در متون فقهی وقف به معنای "حبس‌المعین و تسبیل المنفعه" است که منظور از حبس کردن عین مال، نگه داشتن آن از نقل و انتقال و نیز از تصرفاتی است که موجب تلف عین شود.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم به سمت عمومی کردن موضوع وقف برویم، باید اجتماعی کردن مفهوم وقف را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی افزود: وقف باید در امور جاری زندگی مردم نمود پیدا کند تا از این طریق شاهد ارتقای سرانه‌های عمومی جامعه باشیم.

این مسئول اضافه کرد: باید تلاش کنیم فرهنگ وقف در جامعه تعمیق پیدا کند چون نتیجه آن ارتقای رفاه عمومی مردم خواهد بود.

حجت الاسلام دشتکی توضیح داد: از وقف می‌توان برای افزایش درآمد ناخالص عمومی بهره برد چون سایر منابع درآمدی مثل نفت و... روزی به پایان می‌رسند ولی وقف دائمی است و تا همیشه می‌توان از نتایج آن بهره برد.

وی در ادامه با تاکید بر مهجور ماندن موقوفات قرآنی در البرز گفت: با افزایش تعداد موقوفات قرآنی شاهد افزایش ضریب نفوذ قرآن در جامعه خواهیم بود.

مدیرکل اوقاف البرز اضافه کرد: ما جامعه اسلامی هستیم بنابراین لازم است قرآن در تمام امورات زندگی مردم جاری باشد و صرفا به خوانش آیات آن بسنده نکنیم.

حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه ضریب نفوذ جامعه قرآنی باید بین چهار تا پنج درصد باشد ولی در حال حاضر به درصد نمی‌رسد که برای افزایش این ضریب نیازمند پیگیری و اجرای برنامه‌های مختلف هستیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400071811847
  • خبرنگار : 50024