محمد پورداد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شروع ساماندهی حاشیه رودخانه قره سو از اواخر دهه 80 گفت: ساماندهی حاشیه این رودخانه که یکی از سرمایه های شهر کرمانشاه محسوب می شود با هدف زیباسازی حاشیه های آن و جذب گردشگر و رونق گردشگری در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ساماندهی این رودخانه در برخی نقاط انجام شد، اما استقبالی که باید از آن صورت نگرفت، چرا که رودخانه قره سو شرایط لازم برای جذب گردشگران را ندارد.
پورداد گفت: عمده فاضلاب شهر وارد این رودخانه می شود و بوی تعفن آن واقعا آزار دهنده است و تاکنون لایروبی که باید در خصوص آن صورت نگرفته و این عوامل موجب شده که با وجود ساماندهی حاشیه های آن در برخی نقاط مردم استقبال چندانی نداشته باشند.
مدیرکل امور هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه تصریح کرد : مسئولیت پاکسازی و لایروبی این رودخانه با دو شرکت آب و فاضلاب و آب منطقه ای است و تا زمانی که این رودخانه به همت این دو دستگاه احیا و از فاضلاب پاکسازی نشود، ساماندهی حاشیه های آن کاری بی فایده است.
پورداد گفت: قره سو پتانسیل خوبی برای جذب گردشگران دارد، به شرط آنکه لایروبی شده و از ورود فاضلاب به آن پیشگیری شود، در غیراینصورت صرفا ساماندهی و زیبا سازی حاشیه های آن هدررفت سرمایه است.
وی افزود: زمانی ساماندهی حاشیه ها نتیجه بخش است که "قره سو" به یک رودخانه واقعی تبدیل شود.
این مسئول اظهار کرد: پس از حل این مشکلات، اگر استانداری کمک کند شهرداری کار ساماندهی حاشیه قره سو را به سرانجام خواهد رساند.
انتهای پیام