محمدصادق معتمدیان روز جمعه در سفر به شهرستان ششتمد در جمع مردم این شهر افزود: با هماهنگی اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی شرایط مطالعات پهنههای، اکتشافات و استخراج کانیهای معدنی در این شهرستان فراهم میشود.
وی تصریح کرد: معادن منگنز، مس و سنگهای ساختمانی خوبی در شهرستان ششتمد وجود دارد که علاوه بر استخراج، باید به منظور جلوگیری از خام فروشی واحدهای فرآوری آن نیز ایجاد شود.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به سرمایه گذاری در حوزه معادن این استان گفت: در شورای معادن استان طرحی به تصویب رسیده که شهرداری میتواند با ورود به حوزه معدن در راستای کسب درآمدهای پایدار خود اقدام نماید.
معتمدیان افزود: در صورتی که شهرداریها توان ورود در حوزه معدن را داشته باشند، مجوزهای لازم برای سرمایه گذاری به آنها داده میشود. از این طریق میتوان علاوه بر کسب درآمد پایدار، بخشی از مشکلات مالی شهرداریها را نیزربرطرف کرد.
معتمدیان با اشاره به ۲۸ سفر شهرستانی خود در استان خراسان رضوی در مدت یک سال اخیر گفت: در این سفرها که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار میشود، تلاش میکنیم با احصای مشکلات مردم از نزدیک بر اساس کار کارشناسی به مطالبات مردم پاسخ دهیم.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در سفرهای شهرستانی پس از بررسی مطالبات و مشکلات مردم، در نشستهای جمع بندی برنامهها و اقداماتی در راستای رفع این مشکلات مصوب میشود که طی یک بازه زمانی مشخص باید عملیاتی شود.
ششتمد مستعد توسعه دامپروری است
وی در بخش دیگری از این سفر با حضور در جمع مردم روستای شامکان این شهرستان اظهار کرد: در صورت حمایتهای کافی، این منطقه میتواند یکی از قطبهای منطقه در حوزه تولید محصولات لبنی و تولید گوشت شود.
معتمدیان تصریح کرد: با توجه به بروز خشکسالی برای حمایت از دامداران ارائه بستههای حمایتی و توزیع نهادههای دامی مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه اشتغال جوانان یکی از مهمترین نیازهای جوانان در مناطق روستایی است، افزود: در این منطقه به منظور ایجاد مشاغل زودبازده اعطای تسهیلات کم بهره به آنها تعلق میگیرد.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: یکی از تبعات خشکسالی در بخش کشاورزی دیده میشود. در این راستا یکی از اولویتها تامین آب کشاورزی است. تامین اعتبار مرمت قنوات و اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری با هدف تقویت منابع آبهای زیرزمینی به رفع این چالش کمک میکند.
معتمدیان افزود: همچنین براساس برنامهریزیها به طرحهای دارای توجیه اقتصادی در بخشهای کشاورزی و دامی تسهیلات ارزان قیمت پرداخت میشود.
وی تصریح کرد: عمده روستاهای شهرستان ششتمد شرایط مناسبی برای توسعه صنعت دامپروری و سرمایه گذاری در حوزه صنایع فرآوری و تبدیلی بخش کشاورزی و دامپروری دارند.
ششتمد با وسعت ۳۷۸۶ کیلومتر مربع دارای ۲۴ هزار نفر جمعیت است. این شهرستان دارای ۲ بخش مرکزی و شامکان و همچنین ۴۸ دهیاری و ۵۳ آبادی است.
انتهای پیام
انتهای پیام