"آیت قیصربیگی" در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بازدید از مناطق سیل زده شهرستان سیروان از ابلاغ دستور العمل های احتیاطی آمادگی فصل سرما به دستگاه های اجرایی استان خبر داد اظهار کرد: پایش به هنگام مخاطرات جوی و اعلام هشدار به کشاورزارن، دامداران و ... از طریق رسانه های استانی و محلی از جمله بندهای این دستور العمل ابلاغی است.
وی در ادامه بر تشکیل مستمر جلسات ستاد استانی و شهرستانی به منظور آمادگی حداکثری دستگاه های ذیربط در مواقع اضطراری و بحرانی تاکید کرد و گفت: اینجا لازم است فرمانداران محترم و عوامل مدیریت بحران در شهرستان ها با توجه به شروع فصل پاییز و بارندگی ضمن شناسایی و بازدید از مناطق حادثه خیز نسبت به تامین منابع برای رفع هرگونه خطر احتمالی و همچنین لایروبی مستمر کانالها، جداول و مسیلها، احداث سیل بند در نقاط حادثه خیز و ... تخلیه رسوبات تجمع یافته در پشت سیل بندها توسط دستگاه های متولی اقدام فوری نمایند.
قیصربیگی در ادامه رصد و بازبینی دوره ای پل های کم ارتفاع با استفاده از دیده بان های محلی و دستگاه های اجرایی ذیربط جهت جلوگیری از انسداد مسیر رودخانه و انحراف آب را از دیگر بندهای این دستور العمل ابلاغی برشمرد که بایست با نظارت و هماهنگی فرمانداران توسط دستگاه های متولی عضو ستاد مدیریت بحران استان اجرایی شود.
وی با تاکید بر این مطلب که همه دستگاههای عضو ستاد بحران موظف به اجرای راهبردهای پیشگیرانه این دستورالعمل هستند، یاد آورشد: براساس دستورالعمل ابلاغی احتیاطی آمادگی ویژه فصل سرما، پیش بینی تمهیدات لازم برای تامین انرژی ذخیره سوخت جایگزین مورد نیاز به ویژه برای مراکز مهم، نیروگاه ها، نانوایی ها، مراکز درمانی و خدماتی و مناطق صعب العبور ضروری است.
مدیرکل مدیریت بحران استان در ادامه اظهار داشت: آمادگی لازم دستگاه های خدماتی و امدادی از جمله شهرداری ها، هلال احمر و ... دپوی اقلام مورد نیاز نیز مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با عنوان این مطلب که پیش بینی و تجهیز مکان های مناسب به منظور ارائه خدمات امدادی به آسیب دیدگان احتمالی از جمله اسکان اضطراری استقرار سرویس های بهداشتی، نانوایی و آشپزخانه سیار نیز مدنظر است، افزود: پیش بینی استقرار نیروهای امدادی، خدمات رسان و نظامی و انتظامی در مناطق پرخطر و با ریسک بالا در شرایط اضطراری از دیگر بندهای دستور العمل احتیاطی آمادگی ویژه فصل سرما است.
دبیرستاد هماهنگی، پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام در ادامه گفت: همچنین تجمیع، استقرار ماشین آلات و تجهیزات تخصصی از قبیل برف روبی، خودروی آتش نشانی، یدک کش، جرثقیل درمناطق مشخص به منظور انتقال به مکان های مورد نیاز در کمترین زمان ممکن نیز دراین دستور العمل مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.
انتهای پیام