محمد غفاری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: زمان رسیدن به محل حادثه بین ۳ تا ۵ دقیقه بوده که به واسطه بودن ترافیک و محل حادثه قابل تغییر است.
وی با اشاره به نصب دستگاههای اعلام و اطفای حریق در بازارها، بازارچهها، کارخانهها و ابنیههای دولتی، افزود: متاسفانه قریب به اتفاق واحد مسکونی اداری و عمومی شهرستان مجهز به سیستم ایمنی اطفای حریق است.
این مسئول تصریح کرد: در این خصوص از نیمه دوم سال ۹۹ با بستن قرارداد در چارچوب قوانین و مقررات وارد عمل شدهایم و در واقع سرلوحه اصلی در سازمان آتشنشانی در سال ۱۴۰۰ ورود مستقیم و جدی به ایمنی سازی برای داشتن سیستم اعلام اطفای حریق در سطح شهر در ادارت و مراکز تجاری هستیم.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بروجرد خاطرنشان کرد: همشریان نسبت به ابن موضوع جدیت به خرج دهند و زمانیکه نامه به آنها داده میشود به این کار ورود پیدا کنند.
غفوری اضافه کرد: مردم باید این موضوع را جدی بگیرند قبل از اینکه اتفاق تلخ برای خودشان یا دیگران رخ دهند و همکاری لازم را با آتش نشانی داشته باشند.
وی بیان کرد: یکی از مواردی که اماکن فوق را تهدید میکند، نبود سیستم اعلام و اطفای حریق است که اهمیت این موضوع به مالکان اعلامشده که دستگاههای اعلام و اطفای حریق در جلوگیری و کنترل آتشسوزی بسیار مؤثر است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بروجرد ادامه داد: سیستم اعلام حریق در بازههای زمانی روز و بهویژه نیمهشب، حتی زمانی که شما در محل مورد نظر حضور ندارید، در صورت به وجود آمدن مشکل، سیستم فوراً دستبهکار شده، شما و نیروهای امدادی و البته سیستم اطفا حریق را وارد عمل میکند و در همان ابتدای کار میتوان آتش را مهار کرد.
انتهای پیام