مهدی جهانگیریصالح در گفتوگو با ایسنا، گزارشی مختصر از تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون ارائه کرد و افزود: همچنین در این رابطه تعدادی پرونده در بانکها داریم که تاکنون اعتباری به آنها تعلق نگرفته است و امیدواریم با رایزنی بتوانیم اعتباری برای این پروندهها جذب کنیم.
وی ادامه داد: ۵۲۵ دستگاه تراکتور از این محل به استان همدان اختصاص پیدا کرد که تاکنون ۴۷۵ دستگاه جذب شده است و معادل ۹۱% سهمیه اختصاصی است و در واقع این تعداد تراکتور به ناوگان ماشینهای کشاورزی استان اضافه شد.
جهانگیریصالح با بیان اینکه شهرستانهای فامنین و درگزین با جذب صددرصد سهمیه در این زمینه پیشتاز بودهاند، تصریح کرد: با همکاری بانک ملی اعتباری برای افرادی که در طرح جهش تولید یا افزایش عملکرد اراضی دیم استان فعالیت دارند اختصاص داده شده است.
وی اضافه کرد: تسهیلات این اعتبار قرض الحسنه است و به هر متقاضی تا سقف ۷۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت میشود، همچنین دستگاههایی که شامل این تسهیلات میشوند کارنده مستقیم، تبدیل عمیق کار به کارنده مستقیم دیم، زیرشکن، تبدیل گاو آهن برگردان دار به شخم عمودی، هد برداشت حبوبات، لولر غلطکی، سم پاش، بیلر نباتات علوفهای، موور، ریک، ریزدانه کار و هد برداشت کلزا هستند.
این مقام مسئول در پایان مطرح کرد: افراد متقاضی این دستگاهها میتوانند به مراکز خدمات مراجعه کنند و چنانچه در طرحهای سازمان جهاد کشاورزی باشند و نام آنها در طرح جهش تولید قید شده باشد میتوانند از این فرصت استفاده کنند، علاوه بر این متقاضیان میتوانند به مراکز جهاد کشاورزی در محل فعالیت خود مراجعه کرده درخواست خود را ارائه داده و پس از طی مراحل اداری تسهیلات خود را دریافت کنند.
انتهای پیام