واژگونی مرگبار خودرو هنرمند بردستانی

مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان دیّر از کشته شدن یک نفر در حادثه واژگونی خودرو پراید در محور کنگان به دیّر خبر داد.

حسین ناظمیان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساعت ۱۵ و ۲۵ دقیقه با اعلام به مرکز پیام فوریت‌های پزشکی شهرستان دیّر مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودرو پراید حد فاصل پلیس راه کنگان و دوراهه دیّر بلافاصله یک دستگاه آمبولانس از پایگاه اورژانس ۱۱۵ دوراهک به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: تیم اورژانس به محض رسیدن به محل حادثه با بررسی وضعیت حیاتی مصدوم به ارایه خدمات اولیه درمانی و فوریت‌های پزشکی پرداخت.

مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان دیّر گفت: راننده خانمی ۲۳ ساله اهل بردستان که تنها سرنشین این خودرو بود از ناحیه سر ، قفسه سینه و اندام‌های داخلی دچار صدمه شده که پس از انجام اقدامات اولیه درمانی از سوی ناوگان اورژانس ۱۱۵ دوراهک به بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان انتقال داده شد.

ناظمیان‌پور افزود: با توجه به شدت صدمات وارده و وضعیت مصدوم عملیات احیاء در آمبولانس انجام و مصدوم تحویل اورژانس بیمارستان کنگان شد که علی رغم ادامه عملیات احیا و تلاش کادر پزشکی و پرستاری این عملیات موفقیت آمیز نبوده و مرگ مصدوم اعلام شد.

وی یادآور شد :شهرستان دیّر دارای ۵ پایگاه فوریت‌های پزشکی دیّر ، درود احمد ، بردخون ، آبدان و دوراهک است و آماده ارایه خدمات اورژانسی در سریع‌ترین زمان و در همه جا به صورت رایگان است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1400070905879
  • خبرنگار : 50448

برچسب‌ها