تاکید دوباره آمریکا بر لزوم مشارکت تایوان در عرصه جهانی

یک دیپلمات ارشد آمریکایی در نشستی با وزیر خارجه تایوان که در آن معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل هم حضور داشت، گفت ایالات متحده به توسعه گسترش فضای تایوان برای مشارکت بین‌المللی متعهد است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، چین که تایوان را بخشی از اراضی خود می‌داند، این جزیره خودگردان را از مشارکت در بیشتر نهادهای جهانی مثل سازمان ملل منع کرده است و تاکید دارد تایوان از استان‌های چین است و به دسترسی‌های یک کشور نیازی ندارد.

جرمی کورنفورث، معاون سفارت دوفاکتو آمریکا در انستیتوی آمریکایی در تایوان (AIT) که چهارشنبه در یک جلسه مجازی درباره اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد صحبت کرد، گفت که تایوان با فناوری پیشرفته خود متعهد به استفاده از این توان تکنولوژیکی "برای منافع عمومی" است.

کورنفورث خاطرنشان کرد که تایوان از مشارکت معنادار در نهادهایی از جمله مجمع جهانی بهداشت منع شده است، اما گفت که این رویداد نشان می‌دهد که چگونه تایوان از توان تکنولوژیکی خود برای کمک به جامعه بین‌المللی در حل چالش‌های مشترک استفاده می‌کند.

او افزود: ایالات متحده به گسترش فضای بین‌المللی تایوان متعهد است.

همچنین جفری پریسکات، معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد اظهارات مشابهی مطرح کرد اما به جزئیات اشاره نداشت.

جوزف وو، وزیر امور خارجه تایوان در همان نشست گفت که تایوان یکی از اعضای "ضروری" جامعه بین‌المللی است. او تاکید کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده است که سازمان ملل متحد برای رفع محرومیت نادرست تایوان از سیستم سازمان ملل متحد اقدامی انجام دهد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400070805217
  • خبرنگار : 71402

برچسب‌ها