معاون اداره کل راه و شهرسازی کردستان خبر داد:

بیش از۶۰۰۰ کردستانی وام ودیعه مسکن دریافت می‌کنند

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: با تخصیص اعتبار مصوب بیش از ۶۰۰۰ کردستانی وام ودیعه مسکن دریافت می‌کنند.

مصطفی رضایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:۱۷۱میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار برای پرداخت وام ودیعه مسکن در استان کردستان مصوب شده است که با ابلاغ کامل آن ۶ هزار و ۸۵۴نفر موفق به دریافت وام خواهند شد.

وی افزود: در مرحله دوم ثبت نام وام ودیعه مسکن در سامانه جامع، تعداد ۳۲هزار و ۲۸۴ نفر ثبت نام کرده که از این تعداد ۲۲ هزار و ۶۸۲ نفر حایزشرایط می‌باشند.

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه وشهرسازی کردستان بیان کرد: با توجه به اعتبار مصوب در مرحله دوم تنها ۶ هزار و ۸۵۴ نفر موفق به دریافت وام خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵هزار و ۶۲۱ نفر متقاضی در خواست داده و تعیین شعبه نیز کرده اند تصریح کرد که از این تعداد برای ۶۴۷ نفر پرونده تشکیل و تا پایان شهریور ۵۲۸ نفر وام ودیعه مسکن دریافت کرده اند.

 رضایی خاطرنشان کرد: طبق اعلام تعدادی از مسئولین بانک های استان عدم ابلاغ وام تخصیصی استان به بانک های عامل، دلیل کندی در پرداخت وام بوده که با رایزنی ها و مکاتباتی که انجام داده ایم امیدواریم مشکل رفع و کل ۱۷۱ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان سهمیه استان تخصیص داده شده و ابلاغ شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400070805156
  • خبرنگار : 50130

برچسب‌ها