سردار کارگر:نمی‌شود در خیابان افراد را به زور هدایت کرد

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی اگر از مردان بیشتر نباشد از آنها کمتر هم نیست واقعیت این است که نقش زنان بیشتر بوده، همانطور که در آن زمان مشاهده می‌کردیم مادران و همسران تا چه اندازه تلاش می‌کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سردار بهمن کارگر که امروز ( چهارشنبه ۷ مهرماه) در مراسم تجلیل از فعالین کار گروه‌های خانواده شهدا و ایثارگران در سالن هویزه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سخن می‌گفت، اظهار کرد: واقعیت این است که همه ما باید سرباز باشیم و به آن افتخار کنیم، درجات برای حفظ نظم است و نباید آنها را باور کنیم.
وی افزود: قدرت نظام از شهدا، جانبازان و آزادگان است، امثال ما اگر زمانی در جبهه بودیم به اندازه‌ آن مزایا دریافت کردیم که برای شب اول قبر، توشه‌ای نمانده است.  در جمهوری اسلامی هنوز در اول راه هستیم. در حال حاضر بیش از 40 سال از انقلاب اسلامی و شروع جنگ می‌گذرد اما هنوز در اول راه قرار داریم. در انقلاب اسلامی به دنبال قدرتمند شدن و اقتدار بودیم که تا حدودی این اتفاق افتاده است. همانطور که در کربلا با شهادت امام حسین و یارانش کار تازه شروع شد و این اتفاق توسط یک زن یعنی حضرت زینب (س ) صورت گرفت که ایشان هم به تاسی از مادر خود این کار را انجام داد، با پیروزی انقلاب اسلامی و پایان جنگ هم تازه کار شروع شده و در ابتدای راه هستیم.
سردار کارگر ضمن تاکید بر نقش زنان در جامعه گفت: بنده بارها گفتم در جمهوری اسلامی آن طور که باید قدر زنان را ندانستیم. می‌توان در همه ارکان نظام از زنان استفاده کرد. در شرایط فعلی ۵۰ درصد جمعیت زنان هستند که این نشان می‌دهد تعداد بالایی از زنان می‌توانند در پست‌های مدیریتی حضور داشته باشند. بنده مدتی در ناجا بودم و در حوزه گشت ارشاد و حجاب و عفاف مسئولیت‌هایی را برعهده داشتم. در آنجا مشاهده کردم مردان برای زنان تصمیم می‌گرفتند اما کارگروهی تشکیل دادیم از زنان نظرسنجی کردیم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که با آن روبرو هستیم این است که دشمن آموزش و پرورش را هدف‌گذاری کرد و توانست به آن آسیب وارد کند. ۴۳ سال از انقلاب می‌گذرد که در این مدت ۲۰ وزیر آموزش و پرورش عوض کردیم یعنی هر کدام دو سال حضور داشتند که این تغییر و تحولات حامل این پیام است که در حوزه آموزش و پرورش باید دقت بیشتری به خرج داد. البته  در حوزه آموزش و پرورش باید زنان حضور فعال داشته باشند. در حقیقت برای نتیجه بخش بودن انقلاب فرهنگی، باید از آموزش و پرورش شروع کرد. آموزش و پرورش جایی است که زنان باید در آن فعال باشند و در این حوزه باید از زنان متعهد و انقلابی استفاده شود. هم‌چنان که اگر نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی اگر از مردان بیشتر نباشد از آنها کمتر هم نیست. واقعیت این است که نقش زنان بیشتر بوده، همانطور که در آن زمان مشاهده می‌کردیم مادران و همسران تا چه اندازه تلاش می‌کردند.

سردار کارگر با اشاره به نقش زنان در هدایت جامعه اظهار کرد: واقعیت این است که زنان پای انقلاب ایستادند. نقش زنان در انقلاب و دفاع مقدس بی‌بدیل است. اگر زنان و دختران جامعه راه را درست بروند، جامعه به سمت صلاح می‌رود در غیر این صورت جامعه به سمت فساد می‌رود. کما اینکه مرد بدون زن معنا ندارد و مردی که موفق است، پشتوانه یک زن را به همراه دارد.‌


رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همچنین خاطرنشان کرد: نباید با زنان و دختران امروز مانند زنان اول انقلاب برخورد کرد، باید نوع برخورد خود را با زنان تغییر بدهیم، اگر به این صورت برخورد کنیم، وضعیت بدتر می‌شود. نمی‌شود در خیابان افراد را به زور هدایت کرد بلکه باید با محبت به آنها نفوذ کرد کما اینکه پیامبر (ص) هم با محبت اسلام را نشر داد. حتی صحبت‌های امام حسین علیه السلام در روز عاشورا نیز توأم با محبت بود.
سردار کارگر در پایان یادآور شد: فکر نکنیم هر چه می‌گوییم، درست است. بسیاری از افرادی که به جبهه آمدند احکام اولیه را بلد نبودند اما رفتند و هدایت شدند. سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی افرادی را به جبهه‌های دفاع از حرم هدایت کرد که در راه‌های دیگری بودند. نکته پایانی این است که شهدا برای ماندن نظام اسلامی که نظام حق است، رفتند و شهید شدند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1400070704575
  • خبرنگار :

برچسب‌ها