استاندار زنجان تاکید کرد

پرهیز ارگان‌ها از موازی‌کاری در رابطه با اوقات فراغت جوانان

استاندار زنجان گفت: شیوع ویروس کرونا حوزه جوانان را نیز تحت تاثیر قرار داده‌ است.

فتح‌الله حقیقی ظهر امروز (۶ مهرماه) در سومین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان، اظهار کرد: نزدیک به ۲۰ ماه است که با ویروس کرونا درگیر هستیم و طبیعی است که شیوع ویروس کرونا در این مدت همه حوزه‌ها و به تبع آن حوزه جوانان که بخش بزرگی از جامعه ما را تشکیل می‌دهند را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

وی با اشاره به اقدامات اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان و مشکلاتی که تا قبل از مدیریت مدیرکل حاضر وجود داشت و با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در حوزه ورزش و جوانان، پروژه‌هایی است که ساماندهی نشده‌ بود، افزود: اداره‌کل ورزش و جوانان استان اقدامات خوبی انجام داده و ورود جدی در عرصه‌های مختلف داشته است و با ساماندهی که این اداره‌کل در رابطه با پروژه‌های نیمه‌تمام انجام داد، تاکنون سه بار اماکن ورزشی خوب و موثری را در استان افتتاح کرده‌ایم. همچنین امسال ورزشگاه ۱۵ هزار نفری که از سال‌ها پیش اقدامات آن شروع شده بود را نیز افتتاح خواهیم‌کرد.

این مسئول در رابطه با اقدامات اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان و با اشاره به تقویت بنیه مدارس که نتایج خوبی در برداشت ولی شیوع ویروس کرونا آن را نیز تحت تاثیر قرار داد، تصریح کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا، مدارس به صورت حضوری بسته بود ولی آموزش به صورت مجازی ادامه داشت و این آموزش مجازی کار معلمان را بیشتر کرده‌ است، زیرا در نوع آموزش علاوه بر آموزش باید به تولید محتوا و تولید پک‌های تعلیمی برای افرادی که به اینترنت دسترسی نداشتند، بپردازند.

حقیقی با اشاره به اینکه در ابتدای شروع آموزش مجازی تنها ۶۶ روستای استان به اینترنت پرسرعت دسترسی داشتند، ادامه داد: در حال حاضر ۸۸ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند که این وضعیت در حال ارتقا است.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه بسیج نیز در حوزه جوانان اقدامات خیلی خوبی انجام داده‌ است، عنوان کرد: بخشی از موفقیت ما در مدیریت ویروس کرونا و پیشگیری از آن، به دلیل حضور و همکاری جوانان بسیجی در حوزه مدیریت ویروس کرونا بوده‌ است.

این مسئول با بیان اینکه جوانان استان، جوانانی پاک و علاقه‌مند به خانواده بوده و تمایل دارند که اوقات فراغت خود را با خانواده سپری کنند، بیان کرد: به مرور به سمت باز شدن ترکیبی مدارس و حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها حرکت می‌کنیم؛ بنابراین باید طرحی تدوین کنیم که اداره ورزش و جوانان و دانشگاه‌ها در حوزه‌های مربوطه با هم مشارکت کنند. همچنین باید بدانیم که بعد از ۲۰ ماه چه خدماتی می‌توانیم به جوانان استان ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که صد درصد اعتبارات حوزه جوانان اختصاص یابد، گفت: در رابطه با اوقات فراعت جوانان باید برنامه‌ریزی جدا داشته‌ و از موازی‌کاری در این حوزه بپرهیزیم و به صورت هماهنگ برای این حوزه برنامه‌ریزی داشته‌ باشیم.

حقیقی با بیان اینکه همه دستگاه‌ها باید در رابطه با سامانه جامع اوقات فراغت با اداره‌کل ورزش و جوانان همکاری کنند، اظهار کرد: دنیا اوقات فراغت را یک علم می‌داند، پس نیازمند برنامه‌ریزی در این حوزه هستیم.

وی با بیان اینکه اولین گام در حوزه ورزش و جوانان این است که کار را به افراد متخصص در این حوزه بسپاریم، افزود: در حوزه ورزش و جوانان افراد غیر حوزه ورزش نباید دخالت کنند و افراد متخصص باید مسئولیت‌های این حوزه را به عهده بگیرند. فردی که قهرمان است باید در حوزه ورزشی کار کند، چون در این شرایط بوده وگرنه مشخص است قهرمانان ما از بین می‌روند.

استاندار زنجان خاطرنشان‌ کرد: باید برای دوران پساکرونای جوانان نیز برنامه‌ریزی داشته‌ باشیم و این برنامه‌ریزی در رابطه با پساکرونا اهمیت زیادی دارد و هر استانی که این برنامه‌ریزی را داشته‌ باشد، خیلی موفق است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۶ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400070603740
  • خبرنگار : 50295