به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دادخواست، اگر هزینه پرداخت دستمزد به وکیل برای شما بالاست و یا بنا به هر دلیلی دسترسی به وکیل خود ندارید ما به شما کمک می کنیم تا خودتان به تنهایی دادخواست تخلیه فوری را تنظیم نمایید.
چنانچه مالک یک ملک هستید و نمی دانید که چگونه دادخواست تخلیه فوری را تنظیم کنید با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
موسسه حقوقی بازرگان سعی دارد علاوه بر ارائه تمامی نمونه دادخواست های موجود و مورد نیاز شما، به شما کمک کند تا بتوانید به صورت آنلاین نسبت به تنظیم دادخواست مورد نیاز اقدام نمایید.
در صورتی که به وکیل دسترسی نداشته باشید بایستی بدانید که در بخش های مختلف دادخواست اعم از دلایل و منضمات و شرح دادخواست چه مطالبی را برای ارائه به دادگاه یادداشت کنید.
مراحل تنظیم دادخواست تخلیه فوری
برای مشاهده نمونه دادخواست تخلیه فوری می توانید به سایت دادخواست مراجعه فرمایید.
شما می توانید در این سایت به تمامی موضوعات مختلف دادخواست و انواع نمونه دادخواست مانند نمونه دادخواست تخلیه فوری دسترسی داشته باشید.
روش کار به این صورت است که در بخش جستجوی نمونه دادخواست در سایت دادخواست ، موضوع مورد نظر خود را انتخاب نموده و با جستجوی کلمات کلیدی مورد نظر می توانید نمونه دادخواست مورد نظر خود را مشاهده نمایید.
سپس می توانید در بخش تنظیم دادخواست اینترنتی، پس از تکمیل فرم ارائه شده در سایت و قرار دادن شرح دادخواستی که می توانید از نمونه دادخواست یافت شده در مرحله قبل بهره گرفته و دادخواست خود را پرینت و به دفتر خدمات قضایی ارائه دهید.
نکات لازم در خصوص ارائه نمونه دادخواست تخلیه فوری
۱- رسیدگی به دادخواست تخلیه فوری در صلاحیت شورای حل اختلاف است.
۲- صلاحیت شورای حل اختلاف به رسیدگی دستور تخلیه خاص موردی است که قرارداد اجاره عادی باشد و امضای دو شاهد در قرارداد وجود داشته باشد و قرارداد کتبی باشد و مدت و مبلغ در قرارداد ذکر شده باشد.
به عبارت دیگر برای تقاضای دستور تخلیه چند شرط باید موجود باشد که این شروط عبارتند از :
الف: قرارداد اجاره کتبی باشد.
ب: در قرارداد مدت ذکر باشد.
ج: در قرارداد مبلغ ذکر شده باشد.
د: در قرارداد حداقل امضای دو شاهد وجود داشته باشد.
هـ: مدت قرارداد پایان یافته باشد.
۳- در صورتی که قرارداد اجاره رسمی باشد، مرجع صدور دستور تخلیه و صدور اجراییه در خصوص تخلیه دفتر اسناد رسمی تنظیم کننده سند و اداره اجرای ثبت است.
۴- دستور تخلیه با اجاره نامه عادی فقط خاص موردی است که محل، برای سکونت اجاره داده شده باشد.
و شورای حل اختلاف در هیچ فرضی صالح به رسیدگی به دادخواست تخلیه فوری یا حکم تخلیه اماکن تجاری نیست.
۵- دعوای دستور تخلیه یا به عبارت بهتر، دادخواست تخلیه فوری نیاز به رسیدگی قضایی در مراجع یاد شده ندارد و بدون حضور طرفین و با وجود شرایط مرجع مربوط اقدام به صدور دستور تخلیه می نمایند.
۶- شورای حل اختلاف و مرجع صدور دستور تخلیه دستور پرداخت مبلغ قرض الحسنه یا رهن یا پول پیش به حساب صندوق دادگستری و حساب معرفی شده از سوی مرجع صدور دستور تخلیه را نیز میدهد.
۷- مستاجر، مطابق شرایط و به کیفیتی که در قانون شورای حل اختلاف و آیین نامه اجرایی آن آمده است تا دو بار حداکثر به مدت ۲۰ روز می تواند مهلت بگیرد.
۸- تقاضای دستور تخلیه به موجب دادخواست و از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام می شود از جمله دعاوی غیر مالی است.
۹- اگر موجر مدعی عدم پرداخت اجور معوقه یا ورود خسارت به ملک خود باشد، می تواند در این خصوص مستقلاً طرح دعوا نموده و مبلغ پول پیش واریز شده در صندوق دادگستری ضمن اجرای دستور تخلیه را توقیف کند.
انتهای رپرتاژ آگهی