علی اصغر انجیدنی با بیان اینکه دو بیمارستان رضوی و امام حسین از بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهدحائز درجه یک عالی یعنی جزء ۱۰ بیمارستان برتر کشور شدند، خاطر نشان کرد: در دوره چهارم اعتبار بخشی حدود ۱۰۰۰ بیمارستان در سطح کشور توسط ارزیابان کشوری مورد بررسی قرار گرفتند که بر اساس نتیجه ارزیابی بیمارستانها در ۶درجه به ترتیب یک عالی، یک برتر، یک، دو، سه و چهار قرار گرفتند.
وی ادامه داد: دو بیمارستان امام رضا (ع) و ثامن الائمه ناجا نیز جزء ۳۰ بیمارستان بعدی یعنی درجه یک برتر شدند. در این بین مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) مشهد توانست به عنوان تنها بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی کشور و تنها بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فرآیند اعتباربخشی ملی بیمارستان ها حائز رتبه یک برتر شود.
مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این موفقیت با توجه به در نظر گرفته شدن تختهای مصوب یعنی حدود ۱۸۳۸ تخت برای بیمارستان امام رضا(ع) باعث شد کل دانشگاه به لحاظ نسبت تعداد تختها دارای رتبه یک برتر در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در یک موقعیت ممتاز قرار داده شود.
وی با اشاره به اینکه این ارزشیابی در ۱۹ محور انجام شد، گفت: رهبری و مدیریت کیفیت، مدیریت خطر حوادث و بلایا، مدیریت منابع انسانی و سلامت حرفهای، مدیریت خدمات پرستاری، فناوری و مدیریت اطلاعات سلامت ، بهداشت محیط ، مدیریت تجهیزات پزشکی، مراقبتهای عمومی بالینی، مراقبت های حاد و اورژانس از جمله این محورها است.
به گزارش وبدا، انجیدنی با بیان اینکه مراقبتهای جراحی و بیهوشی، مراقبتهای مادر و نوزاد، پیشگیری و کنترل عفونت، مدیریت دارویی، خدمات تصویربرداری، خدمات آزمایشگاهی، طب انتقال خون، خدمات سرپایی، تامین تسهیلات برای گیرنده خدمت، احترام به حقوق گیرنده خدمت از دیگر محورهای ارزیابی است، عنوان کرد: نتیجه مهم در این دوره از ارزیابیها این است که اولا دو بیمارستان از بیمارستانهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل رضوی و امام حسین حائز درجه یک عالی یعنی جزء ۱۰ بیمارستان برتر کشور شدند .
انتهای پیام