به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در شصت و هشتمین اجلاس سراسری معاونان دانشجویی دانشگاه ها که به صورت آنلاین برگزار شد، اظهار کرد: فعالیت های بخش دانشجویی در همه ایام سال و شبانه روزی است و بیشترین ارتباط را با تجربه زیسته دانشجویان در دانشگاه دارد و حتی در ایام کرونا مراکز بهداشت و مشاوره به عنوان زیر مجموعه معاونت های دانشجویی فعالیت دائمی در طول سال داشتند.
وی با اشاره به اینکه در نیم سال اول سال جاری به علت شیوع بیماری کرونا امکان آموزش حضوری برای دانشجویان همه مقاطع تحصیلی فراهم نیست، گفت: اولویت ارائه خدمات خوابگاهی و تغذیه با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در مرحله دفاع پایان نامه است .
سرپرست سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: بازگشایی عمومی دانشگاهها منوط به واکسیناسیون بخش زیادی از عموم مردم جامعه و دانشجویان است گفت: تغییرات پی در پی و جهش های کرونا امکان برنامه ریزی قطعی را گرفته است ولی در حال حاضر آموزش مجازی و بازگشایی تدریجی و گام به گام در دستور کار وزارت علوم است.
دکتر غفاری گفت: حتی بازگشایی تدریجی و فعالیت رستوران ها و خوابگاهها با حداقل ظرفیت هم به هزینه های زیادی نیازمند است زیرا بخشی از هزینه ها کلی است و با کم شدن تعداد دانشجو، هزینه ها به همان نسبت کم نمی شود.
وی با تاکید بر هزینه کرد اعتبارات حوزه دانشجویی در این بخش گفت: سازمان هدفمندی یارانه ها از محل اعتبارت تعیین شده در قانون بودجه، اعتباری را به بخش دانشجویی پرداخت کرده است که ضرورت دارد دانشگاهها این بودجه را صرفا در محل هزینه های دانشجویی مصرف کنند.
سرپرست سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: از سازمان هدفمندی یارانه ها و سازمان برنامه و بودجه انتظار می رود اعتباری را که از محل قانون هدفمندی به وزارت علوم اختصاص می دهند متناسب با تعداد دانشجویان تحت پوشش وزارت علوم باشد.
دکتر سید فردین تقی زاده سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان نیز در این اجلاس طی سخنانی با اشاره به اینکه علاوه بر بودجه اختصاصی دانشگاهها، سازمان امور دانشجویان نیز از محل درآمدهای اختصاصی خود به دانشگاهها کمک مالی می کند، گفت: قطعا این کمک ها جوابگوی هزینه های دانشگاهها نیست و افزایش اعتبار سرانه دانشجویی در بودجه یک ضرورت است.
وی با قدردانی از هماهنگی موجود بین معاونت های اداری مالی و دانشجویی دانشگاهها گفت: با توجه به اینکه معاونین دانشجویی در برابر خواسته های دانشجویان پاسخگو هستند تفکیک بودجه حوزه خدمات رفاهی دانشجویی از بودجه کل دانشگاه در لایحه بودجه یک ضرورت است.
سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع سازمان امور دانشجویان با اشاره به تنوع و گستردگی خدمات حوزه دانشجویی در بخش رفاهی، تغذیه، خوابگاه، ورزش، مشاوره و سایر موارد گفت: علاوه بر افزایش بودجه سنواتی، دانشگاهها باید به فکر ایجاد منابع مالی پایدار درآمد اختصاصی از محل فعالیت های پژوهشی ،فناوری و همچنین ظرفیت فضاهای ورزشی برای پوشش مناسب هزینه ها باشند.
انتهای پیام