چکش تخریب چیست ؛ معرفی ۴ مدل از انواع چکش تخریب

همان طور که از اسم این دستگاه پیداست،این ابزار یک وسیله بسیار قدرتمند است که توان و قدرت بالایی جهت تخریب انواع سازه اعم از بتن و آسفالت دارد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام نیکا کورپ، امکان تخریب سطوح سخت با ابزارهای ساده مثل بیل و کلنگ وجود ندارد، به همین خاطر از ابزار چکش تخریب جهت تخریب سازه‌های با سطوح سخت به کار می‌رود.

چکش تخریب چگونه دستگاهی است؟

این ابزار جهت تخریب سازه‌های با سطوح سخت به کار می رود. واحد سنجش توان و نیروی چکش تخریب براساس تعداد ضربات وارده بر نقطه تخریب محاسبه می شود. این ابزار در واقع از یک بدنه سنگین و دسته فلزی تشکیل شده است که توسط نیروی کاربر می‌تواند در جهت عمود بر روی سطوح سازه قرار بگیرد و تخریب سازه را با وارد کردن تعداد ضربات بیشتر بر محل انجام دهد.

انواع چکش تخریب

  • برقی

در چکش های تخریب برقی ، این ابزار  با متصل شدن به برق کار می کند، این نمونه توان و قدرت بالایی دارد ولی از معایب آن  می‌توان گفت، در مکان های که دسترسی به برق نباشد نمی‌توان از آن استفاده کرد البته در این مواقع موتور برق راه چاره است.

  • بادی

این نمونه از چکش تخریب با هوای فشرده که به سمت چکش پمپ می‌شود کار تخریب را انجام می‌دهد، این هوای فشرده  توسط مخزن‌هایی  که متصل به دستگاه است، تامین می‌شود.

  • هیدرولیکی

این مدل از چکش‌های تخریب وزنه سنگین و سایز بزرگتری دارند که بر روی بیل های مکانیکی و لودرها سوار می‌شوند و کار تخریب را انجام می‌دهند، این ابزارها توان و قدرت بالایی در تخریب سطوح و سازه سخت دارند.

ویژگی های چکش تخریب

۱-سایز

برای تخریب سازه های سبک‌تر می‌توانید از چکش تخریب کوچکتر استفاده کنید و برای سازه‌های با حجم و سطوح سخت تر می‌توانید از چکش تخریب های بزرگتر که بیشتر در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد، استفاده کنید.

۲-وزن

مسلم است که هر چه کار بزرگتر و سطوح سخت‌تر باشند، باید از چکش تخریب‌های بزرگتر که دارای وزن های زیادتری هستند، استفاده کرد.

۳-قدرت ضربه

قدرت ضربه در دستگاه های بزرگ و سنگین‌تر ثابت می باشد و بر حسب ژول محاسبه می شود، در چکش تخریب کوچکتر و سبکتر قدرت ضربه بر حسب توان و قدرت نیروی کاربر تعیین می شود.

کاربرد چکش تخریب

چکش تخریب ابزاری است که از نظر ظاهری وزن سنگین و توان قدرتی بالایی دارد، این ابزار برای تخریب سطوح سخت مثل بتن، کاشی و ....به کار می رود. بهترین چکش تخریب که هر کدام در سایز و وزن های کوچک و بزرگ موجود می‌باشد، از سایز بزرگ این ابزار با وزن سنگین در مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد، از این ابزار جهت لوله کشی و نصب پنجره بر روی دیوار بتنی استفاده می‌شود.

چه نکاتی را باید هنگام استفاده از چکش تخریب رعایت کرد:

۱-قبل از شروع هر کاری با چکش تخریب، اول از همه خود را با پوشیدن دستکش، کلاه و لباس مخصوص ایمن کنید
۲- در روزهای بارانی از چکش تخریب جهت تخریب سازه های بتنی استفاده نکنید
۳-هنگام کار با چکش تخریب کاملا هوشیار باشید و از هر گونه هواس پرتی به دور باشید
۴-قبل از شروع کار با چکش تخریب روغن کاری دستگاه را فراموش نکنید
۵-با توجه به میزان حجم کاری از چکش تخریب ها با سایز و وزن مناسب استفاده کنید
۶-چکش تخریب را قبل از شروع کار بررسی کنید و هر پیچ و بست شلی را سفت کنید
۷-در زمینه کار با چکش تخریب مهارت داشته باشید و هنگام کار با آن سعی کنید نیروی لازم را بر آن وارد کنید 

چکش تخریب به دلایل زیر خراب می شود؟

  • قطع نکردن برق و نکشیدن سیم از پریز

همیشه باید بعد از اتمام کار با چکش تخریب، این ابزار را از برق بیرون بکشید تا موتور دستگاه خنک تر شود و استراحت کند، اگر مدت طولانی بعد از هر فعالی چکش تخریب، کابل آن را از برق بیرون نکشید، عمر و دوام آن کاهش می یابد و زود خراب می شود.

  • پیچ ها و بست های شل

قبل از کار با دستگاه، همه قسمت های دستگاه را بررسی کنید و اگر پیچ و بستی شلی دارد، آن را چک کنید و با ابزارهای کمکی پیچ ها را محکم کنید، زیرا که پیچ های شل هنگام استفاده از چکش تخریب باعث ایجاد سر و صدا می‌شود و همچنین در عملکرد دستگاه تاثیر می گذارد و منجر به خرابی چکش تخریب می شود.

  • تماس موتور دستگاه با آب

یکی دیگر از دلایل خرابی دستگاه رسیدن آب به قسمت موتور دستگاه می باشد، سعی کنید برای تمیز کردن چکش تخریب از آب استفاده نکنید، به این خاطر که اگر آب به موتور دستگاه برسد باعث خرابی دستگاه می شود.

سخن پایانی

چکش تخریب  ابزار پیشرفته‌ای می باشد، که در صنعت ساخت و ساز برای تخریب انواع بتن و آجر و کاشی مورد استفاده قرار می گیرد، با کمک این ابزار کار انسان در امر تخریب راحت تر شده و در زمان خیلی کم، حجم بیشتر از سازه تخریب می شود و کار پروژه تخریب در کمترین زمان با سرعت بالا انجام می شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • چهارشنبه/ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400063123454
  • خبرنگار : 30054