ایمانی خوشخو در دیدار با حجت الله ایوبی:

با توسعه صنایع فرهنگی سرمان را در دنیا بالا بگیریم

رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی می‌گوید که فعالیت در زمینه صنایع مبتنی بر فرهنگ و هنر مزیتی است که می‌توان با توسعه آن در فضای بین الملل سرمان را در دنیا بالا بگیریم و به آن افتخار کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین کمیسیون ملی یونسکو و پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی توسعه با موضوع همکاری در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی، با حضور حجت الله ایوبی (دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو)، محمد حسین ایمانی خوشخو (رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی) و دیگر معاونان و اعضای دومجموعه روز سه شنبه (۳۰ شهریور ماه) سال جاری برگزار شد.

مشکل اصلی کشور بی توجهی به فرهنگ و صنایع فرهنگی است

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ابتدای این مراسم گفت: مشکل اصلی کشور ما بی توجهی به فرهنگ و صنایع فرهنگی است که می‌توانند نقش مهمی در اقتصاد و تجارت جهانی داشته باشد. باید در عرصه هنر و فرهنگ با بهره گیری از علم و فناوری گام‌های بلندی برداریم؛ زیرا فرهنگ و هنر ظرفیت بالایی برای ایجاد شغل‌های پایدار دارد که نیازمند به علم و فناوری است.

وی افزود: امروزه به فعالیت‌های فرهنگی به عنوان یک شغل پایدار نگاه می‌شود و دیگر نگاه لوکس روی این فعالیت‌ها نیست. همچنین اگر به دنبال کارآفرینی هستیم، بی شک فرهنگ و هنر انتخاب منطقی‌تری است. در این راستا نیز اروپایی‌ها تجربه خوبی در این زمینه دارند، چرا که آنها به خوبی توانستند علم و فناوری را در این عرصه به خدمت بگیرند.

به گفته ایوبی فعالیت پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی ارزش زیادی برای کشور دارد. از آنجایی که ایران تاریخ اثر گذاری در جهان دارد، ظرفیت بسیار قابل قبولی هم برای ایجاد توسعه پایدار در فرهنگ وجود دارد. در این راستا نیز با توجه به بزرگترین سرمایه خود که نیروی انسانی است می‌توانیم برنامه ریزی‌های خود را جامه عمل بپوشانیم.

با توسعه فرهنگ سرمان را در فضای اقتصادی دنیا بالا بگیریم

ایمانی در ادامه این مراسم گفت: همیشه شاهد فعالیت‌های ارزشمند کمیسیون ملی یونسکو در عرصه‌های گوناگون فرهنگی و هنری بوده‌ایم، از سوی دیگر مجموعه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی نیز نخستین پارک علم و فناوری در صنایع فرهنگی است که اگر چه عمر طولانی ندارد اما به خوبی توانسته در این مسیر قدم‌های بزرگی بردارد.

رئیس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی افزود: در عرصه بین المللی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری کشور یک مزیت مهم به شمار می‌رود. برای مثال صنعت خودرو هیچ گاه مزیت نیست البته نه به این منظور که رشد آن بد است اما چیزی که مزیت حساب می‌شود حوزه فرهنگ و هنر است که می‌توانیم با توسعه آن سرمان را در فضای اقتصادی دنیا بالا بگیریم.

ایمانی افزود: باید شیوه‌های جدیدی را برای توسعه صنایع فرهنگی به کار بگیریم. زبان امروز دنیا زبان فناوری است و باید با این روش ظرفیت‌های فرهنگی و بالقوه خود را به دنیا عرضه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امید است با حمایت‌های کمیسیون ملی یونسکو در عرصه بین المللی شاهد اتفاقات خوبی باشیم و بتوانیم بیش از گذشته خود را به دنیا عرضه کنیم. با توجه به اینکه این روزها اغلب مردم دنیا تشنه فرهنگ‌های اصیل و ناب هستند. ما می‌توانیم از طریق توانمندی‌های کشورمان در این مسیر به موفقیت‌های مهمی برسیم.

در ادامه مراسم این تفاهم نامه به امضا طرفین رسید. این تفاهم نامه به منظور توسعه همکاری در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل، میان کمیسیون ملی یونسکو و پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی با محوریت راه اندازی unesco startup studio art، تجاری سازی محصولات و خدمات صنایع خلاق و فرهنگی با استفاده از ارتباطات بین المللی، برگزاری جایزه نوآوری در زمینه هنر و راه اندازی باشگاه صنایع خلاق فرهنگی در فدراسیون باشگاه یونسکو ایران منعقد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 1400063022679
  • خبرنگار : 71625