محمد طاهری در نشست تجلیل از اعضای ستاد اطلاعرسانی جشنواره آب و رسانه با اشاره به تمدید ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره اظهار کرد: فعالان رسانهای میتوانند آثار خود را تا 31شهریورماه به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
وی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار در استان برگزار میشود افزود: تاکنون بیش از 200اثر در بخش های مختلف جشنواره به دبیرخانه جشنواره آب و رسانه ارسال شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با تقدیر از فعالان رسانه ای در استان گفت: اصحاب رسانه می توانند با تولیدات رسانه ای خود نقش مهمی در فرهنگ سازی مصرف آب ایفا کنند.
وی با اشاره به تنش آبی در برخی مناطق این استان اضافه کرد: در حال حاضر به بیش از 30 روستا آبرسانی صورت میگیرد.
مدیرعامل شرکت آبفای استان با اشاره به محورهای این جشنواره یادآوری کرد: چگونگی نقش رسانه در پیشگیری و مهار کرونا و مدیریت مصرف آب، توانایی و آگاهی رسانه در مسائل آبی، نقش محوری رسانه در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف آب و بحران آب و نقش رسانه ها از محورهای این جشنواره است.
همچنین فرشید فلاح مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در این نشست خبری بر لزوم افزایش تولیدات رسانه ای در حوزه آب تاکید و پیشنهاد داد: در دوره های آینده دیگر بخش های فرهنگی و هنری نیز در جشنواره آب و رسانه دیده شود.
وی با بیان اینکه باید دیگر قالب های هنری را در این جشنواره به میدان بیاوریم افزود: امسال با توجه به اینکه نخستین دوره جشنواره است، سال تولید محتوا است و باید در سال های آتی این جشنواره گسترش بیشتری بیابد.
فلاح ورود استان سمنان به این جشنواره را یک رویکرد مناسب ارزیابی و اظهار کرد: استان سمنان هم از نظر رسانه ای از توانمندی بالایی برخوردار است و هم به دلیل کمبود منابع آبی با معضل کم آبی روبرو است و از همین رو پرداختن به آب و رسانه در قالب این جشنواره یک انتخاب دقیق است چرا که فعالان رسانه ای استان کمبود و چالش کم آبی را با گوشت و پوست خود تجربه کردند.
انتهای پیام