استاندار:

خراسان شمالی نیازمند تکمیل زنجیره های تولید است

عصر امروز(۲۵ شهریورماه) استاندار خراسان شمالی در آیین کلنگ زنی پروژه سردخانه دومداره و ذخیره سازی و نگهداری مواد غذایی و سورتینگ و بسته بندی میوه تازه در شهرستان اسفراین گفت: تکمیل زنجیره های تولید از نیازهای این استان است.

محمدعلی شجاعی در این آیین گفت: ایجاد این سردخانه در راستای تامین نداشته های استان گامی بزرگ است و باید در تعریف فاز دوم اجرایی توسعه یابد.

وی با تاکید بر اینکه تنها ایجاد سردخانه کفایت نمی‌کند، افزود: تکمیل زنجیره های تولید با هدف افزایش درآمد و اشتغال باید در دستور کار باشد.

براساس این گزارش، مقرر شد فردا با تشکیل جلسه ای تخصصی با حضور فرماندار شهرستان اسفراین، بانک عامل و دستگاه های زیر ساخت برنامه ریزی لازم جهت تکمیل پروژه و بهره برداری از این پروژه تا هشت ماه آینده انجام شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۸:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400062518957
  • خبرنگار : 50046