علی خادمی در این خصوص گفت: طی هفته آتی پیشنهاد این سرمایه گذاران به هیات امنای موسسه فرهنگی و هنری روزنامه خراسان اعلام خواهد شد تا تصمیمات لازم در مورد راه اندازی مجدد روزنامه بررسی و تصمیم گیری شود.
مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های خراسان شمالی گفت: بعد از اعلام تعطیلی این نشریه اولین مصاحبه با خبرگزاری ایرنا و روز سه شنبه دومین مصاحبه با این خبرگزاری در مورد وضعیت تعطیلی نشریه خراسان شمالی و رایزنیها و نشست های متعدد با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و گفتوگو با برخی از همکاران روزنامه خراسان شمالی انجام شده است.
خادمی تصریح کرد: وظیفه خانه مطبوعات، ارایه خدمات مختلف به اعضای این خانه که خبرنگاران و فعالان رسانه در نشریات مکتوب، خبرگزاریها و پایگاههای خبری و همچنین سرپرستیهای رسانههای دارای مجوز هستند، بوده و این خانه در مورد تصمیمات صاحبان امتیاز و مدیران مسئول رسانهها در مورد انتشار و یا عدم انتشار رسانه آنان مسئولیتی ندارد؛ اما وظیفه و تکلیف ما حمایت از جامعه خبری و خبرنگار است.
وی در ادامه تاکید کرد: اظهار نظر برخی از افراد ناآگاه در رسانه استانی با گذاشتن هشتک، در مورد دخالت و یا عدم دخالت خانه مطبوعات حاکی از عدم اطلاع آنان از اساسنامه و چارچوب فعالیتها و ظایف خانه مطبوعات و رسانههای استان است.
خادمی گفت: گاهی اوقات در مورد اخبار و برخی از رفتارهای فعالان فضای مجازی هم به خانه مطبوعات انتقاد میشود در حالی که خانه مطبوعات متولی فضای مجازی نیست و مسئولیت ما فقط در مورد خبرنگاران عضو رسانه های دارای مجوز از وزارت ارشاد است.
وی با توجه به تعطیلی همزمان ۲ روزنامه خراسان شمالی و جنوبی افزود: هیات امنای موسسه فرهنگی هنری خراسان به عنوان صاحب امتیاز این موسسه از بزرگانی از جمله صالحی، وزیر سابق ارشاد تشکیل شده است که تمامی آنان به مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی روزنامههای زیرمجموعه خود اشراف دارند و تصمیم آنان قابل احترام است و اگر قرار است در مورد علت تصمیم گیری آنها در مورد تعطیلی روزنامه اظهارنظری بشود، باید از خود آنان دعوت میشد تا علت آن را دقیقتر اطلاعرسانی کرد.
به گفته وی، مدیر مسئول محترم روزنامه خراسان سراسری و سه روزنامه استانی خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، جناب آقای دکتر احدیان هستند که علاوه بر مسئولیت مدیرمسئولی روزنامه های فوق عضو هیات امنای موسسه فرهنگی هنری خراسان هستند و نظر ایشان یقینا در جلسه هیات امنا مطرح و بعد از بررسی های لازم تصمیم گیری شده است.
خادمی گفت: اگردر مورد تعطیلی روزنامه های خراسان شمالی و جنوبی که همزمان هر دوی آنها بر اساس تصمیم هیات امنا تعطیل اعلام شده است قرار بود موضع گیری شود؛ دکتر احدیان حتما در این خصوص اظهار نظر می کردند.
وی افزود: بنده نه بر اساس وظیفه قانونی بلکه از سر دلسوزی و برای جلوگیری از بیکاری جمعی از خبرنگاران عزیز این روزنامه که عضو خانه مطبوعات هستند، موضوع را پیگیری کرده و تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد.
مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانههای استان تصریح کرد: امیدواریم دیدگاه و نظرات سرمایه گذاران استانی با هیات امنای محترم موسسه فرهنگی و هنری خراسان به نتیجه مطلوبی برسد که ثمره آن راهاندازی مجدد روزنامه خراسان شمالی باشد.
وی اظهار امیدواری کرد که روزنامه خراسان شمالی به زودی به چرخه فعالیت و انتشار برگردد و موجبات خوشحالی خبرنگاران عزیز این رسانه را فراهم کند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی خانه مطبوعات استان، خادمی گفت: موسسه فرهنگی هنری خراسان در سالهای قبل نیز چند نشریه زیرمجموعه خود را در استانهای سیستان و بلوچستان و گلستان بنا به تشخیص خود تعطیل و اخیرا نیز بنا به مصالح جمعی اعضا، هیات امنا، روزنامه های خراسان شمالی و جنوبی را تعطیل اعلام کرده است.
روزنامه خراسان شمالی از هفته گذشته بهعلت مشکلات مالی تعطیل شد.
در استان خراسان شمالی ۴۰ رسانه دارای مجوز شامل ۱۷ پایگاه خبری، چهار روزنامه، هشت هفته نامه، چهارماهنامه و هشت فصلنامه و همچنین ۱۲ دفتر خبرگزاری کشوری فعال است.
این استان از نظر برخورداری از رسانههای دارای مجوز در رتبه سی و یکم کشوری است.
انتهای پیام