رئیس علوم پزشکی جهرم اعلام کرد:

تسریع واکسیناسیون در جهرم و خفر/تاثیر واکسن در کاهش خطر مرگ ناشی از کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم اعلام کرد که طی هفته‌های گذشته، روند واکسیناسیون تسریع و دامنه گروه‌های هدف در این زمینه گسترده شده است.

محمد رحمانیان در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان اینکه با شتاب گرفتن واکسیناسیون گروهای مختلف سنی، امیدواری برای کاهش اثرات مرگبار کرونا نیز بیشتر شده است، گفت: تا روز 23 شهریور ١۵۵ هزار و  ۴٨٢ نفر از شهروندان ساکن شهرستان‌های جهرم و خفر، هر 2 دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

رحمانیان با یادآوری اینکه امکان انتخاب یک واکسن از میان سه نوع سینوفارم، برکت و آسترازنکا برای شهروندان وجود دارد، افزود: تاکنون ١٠١ هزار و ٢٣٧ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۵۴ هزار و ٢۴۵  نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند. 

او افزود: همچنین ظرف ٢۴ ساعت گذشته تعداد ١١٠٠ نفر از شهروندان خفر و ١٢٣ نفر از شهروندان کوی سحرخیز جهرم در قالب "کمپین من واکسن می زنم" به صورت محله ای و درب منازل واکسینه شدند که آمار قابل توجهی به شمار می آید.

رحمانیان بیان کرد: در حال حاضر واکسیناسیون سنین ۱۸ سال به بالا در روستاها، مناطق عشایرنشین و حاشیه شهر در حال انجام است و با کمک های داوطلبانه نیروی های مقاومت بسیج، دانشجویان و داوطلبان هلال احمر سرعت بیشتری خواهد گرفت. 

وی به گروه‌های هدف و مهمی که تا به امروز تحت فرایند واکسیناسیون قرار گرفته اند اشاره و اضافه کرد: کادر بهداشت و درمان، فرهنگیان، کادر آموزش و پرورش، ادارات، بانک ها، دانشجویان،اصناف، کادر نظامی و انتظامی، دانشگاهیان و خانواده های ایشان از جمله افرادی هستند که تاکنون یک یا دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند.

رحمانیان با اشاره به جذب نیروهای داوطلب و همکاری های بین بخشی برای توسعه فعالیت و افزایش سرعت کار مراکز تجمیعی واکسیناسیون، گفت: در حال حاضر به میزان کافی انواع واکسن های آسترازینکا، برکت و سینوفارم در شهرستان جهرم موجود است و این نوید را به مردم می دهیم که با افزایش مراکز تجمعی و اضافه شدن کانترهای واکسیناسیون و از هم مهمتر مشارکت مردم در مدت زمان کمی اکثریت جمعیت تحت پوشش را واکسینه کنیم.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: سلامت مردم برای ما بسیار اهمیت دارد. امروزه در تمام مطالعاتی که در دنیا انجام پذیرفته، ثابت شده که واکسیناسیون تنها راه حل مبارزه با ویروس است و همانطور که آمار تلفات جانی این بیماری نشان می دهد اکثر فوتی ها یا واکسن تزریق نکرده یا تنها یک دوز را تزریق کرده بودند.

رحمانیان ضمن دعوت از همه مردم برای تزریق واکسن، تاکید کرد: قطعا در آینده، برای انجام بسیاری از مناسبات اجتماعی داشتن کارت واکسن الزامی خواهد شد، همانگونه که در حال حاضر برای سفرهای خارجی نیاز به کارت واکسن است. لذا تعجیل در تزریق واکسن یک الزام همگانی برای اعضای گروه‌های هدف محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400062418226
  • خبرنگار : 50381