دکتر علی باقر طاهرینیا امروز بیست و چهارم شهریور ماه در آیین افتتاح موزه اسناد و مفاخر تربیت معلم لرستان که در محل دانشگاه علامه طباطبایی خرمآباد برگزار شد، اظهار کرد: براساس شناخت بشری موزه علاوه بر کارکرد نمایشگاهی، به کارکردهای مختلف پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی توسعه پیدا کرده است.
وی یکی از تجارب بشر در گذشته را تاسیس موزههای تخصصی تحت عنوان موزههای دانشگاهی دانست و با اشاره به اینکه این موزهها، کارکرد پژوهشی، آموزشی و ترویجی دارد، اضافه کرد: خوشبختانه در کشور نیز تاکنون هفت موزه دانشگاهی راهاندازی شده است که با تاسیس موزههای تخصصی تربیت معلم، هشتمین موزه تخصصی دانشگاهی در کشور محسوب میشویم.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور با تاکید براینکه موزههای تخصصی دانشگاهی کارکرد کاملاپژوهشی دارند، گفت: این موزهها در کنار کارکرد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در خدمت پژوهش وآموزش هستند.
طاهرینیا بیان کرد: در دانشگاه فرهنگیان به واسطه یکصد سال تجربه تاریخ تربیت معلم در کشور و برگزاری سلسله مراسمهای نکوداشت یکی از پیامدهای بسیار خوب این برنامهها، عبارت بود از تاسیس موزه اسناد و مفاخر تربیت معلم و امروز پنجمین دانشگاه فرهنگیان استانی در کشور، موزه تخصصی خود را با همت مدیران دانشگاه فرهنگیان لرستان راهاندازی و تاسیس کردند.
وی تصریح کرد: در این موزهها مجموعهای از اسناد، مفاخر، تجهیزات، تکنولوژی آموزشی و آنچه معرف پیشینه تربیت معلم در استان بوده به نمایش گذاشته شده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور بیان کرد: موزه تربیت معلم فرصت بسیار خوبی برای انجام پژوهشهای تخصصی در حوزه تعلیم و تربیت معلم و بازخوانی این تجارب و دستاوردهای گذشتگان در ۷۵ سال گذشته است.
طاهرینیا خاطرنشان کرد: در این موزه بخشی را به شهدای تربیت معلم اختصاص دادند که البته شهدا، سرتیتر دفتر دانشگاه فرهنگیان لرستان هستند.
وی یادآور شد: استانهای دیگر را بازدید کردم و ترکیب و هیات موزهای لرستان برتر و قابل تحسین است.
انتهای پیام