به گزارش ایسنا، در این مراسم که مهدی اخوان بهابادی- مدیرعامل همراه اول، علیرضا کاظمی -سرپرست وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مدیران ارشد همراه اول و وزارت آموزش و پرورش حضور داشتند، مدیرعامل همراه اول گزارش کاملی از آغاز بکار این شبکه و پیشرفت های آن طی دو سال اخیر ارائه و نحوه مانیتورینگ بخش های مختلف شاد را توضیح داد.
اخوان بهابادی در جریان این بازدید و در آستانه سال تحصیلی جدید مژده «رایگان» بودن اینترنت همراه اول برای کاربران «شاد» را داد و اظهار کرد: همچنین سیم کارت های لازم برای دانش آموزان تدارک دیده شده تا در صورت نیاز و نظر والدین با محدودیت های تعیین شده توسط والدین، در اختیار آنان قرار گیرد.
مدیرعامل همراه اول اشاره ای به نسخه جدید پلتفرم شاد که همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار می گیرد، داشت و گفت: طبیعتا چون توسعه این پلتفرم کاری نو و بدون سابقه قبلی در کشور بود، ابتدای امر با نواقصی همراه بود که تکمیل شد و در نسخه جدید برای سال تحصیلی پیش رو، پیش بینی می کنیم این نرم افزار با کیفیتی بسیار خوب پاسخگوی نیازهای دانش آموزان و معلمان باشد.
وی همچنین برای نخستین بار خبر از احتمال مشارکت شرکت ها و بخش خصوصی فعال در حوزه آموزش و پرورش در این پلتفرم داد و اذعان کرد: در صورتیکه امروز شورایعالی فضای مجازی این موضوع را تصویب کند، می توان گفت یکی از اتفاقات خوب شکل خواهد گرفت؛ به این صورت که این شرکت ها می توانند خدمات خود را براساس سیاست هایی که توسط وزارت آموزش و پرورش وضع می شود روی بستر شاد به عنوان پلتفرم مادر قرار دهند که در نهایت تحول جدی در حوزه خدمات شاد را به ارمغان خواهد آورد.
علیرضا کاظمی- سرپرست آموزش و پرورش در بازدید از مرکز مانیتورینگ پلتفرم شاد در ساختمان همراه اول، با بیان اینکه در آستانه آغاز سال تحصیلی و بازگشایی تدریجی مدارس، فرصتی فراهم شد که در جریان فرآیند شبکه شاد قرار بگیریم، گفت: این شبکه سال گذشته به کمک آموزش و پرورش آمد و یکی از بزرگترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را تولید کرد و به واسطه آن، آموزش در دوران کرونا، استمرار پیدا کرد. البته طبیعی است که یک سری مشکلات در این زمینه وجود داشت.
وی با بیان اینکه امسال هم سال تحصیلی را با شاد آغاز میکنیم، افزود: ممکن است مدارس کمجمعیت در مناطق دوردستی که تحت پوشش فضای مجازی نیستند یا به بعضی از امکانات دسترسی ندارند، حضوری باشد، اما بیش از ۶۰ درصد دانشآموزان، مهر را با شاد آغاز میکنند. ظرفیتهای فوقالعادهای ایجاد شده و نسخهای که قرار است قبل از آغاز سال تحصیلی رونمایی شود، ظرفیتهای متفاوتتری دارد و میتواند جذابیتهای بیشتری برای دانشآموزان ایجاد کند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر دسترسی دانشآموزان به فضای امن اطلاعات در فضای مجازی با استفاده از شاد، بیان کرد: با اقدامات انجامشده، هم قابلیتهای خوبی برای معلمان ایجاد شده که بتوانند از تجربیات معلمان سرآمد استفاده کنند و هم معلمان سراسر کشور، توانمندیهای خود را به کل جامعه عرضه کنند. یکی از رویکردهایی که میتواند به توسعه عدالت آموزشی کمک کند همین است که ما زمینه دسترسی دانشآموزان را به آموزش برتر و باکیفیت و مناسب آماده کنیم. امروز دانشآموز محرومترین استان ما در اقصینقاط کشور به بهترین تدریسها دسترسی دارد و هیچ چیز بهتر از این کار برای دسترسی به فرصت آموزش تحصیلی برابر نیست.
کاظمی ادامه داد: علاوه بر این، اقدامات بسیار زیادی انجام میدهیم که ضریب نفوذ بهرهبرداری دانشآموزان را در حوزه شاد هم با تهیه تبلت و دستگاههای متناسب و هم با ایجاد زیرساختهای فناورانه در اقصینقاط کشور فراهم کنیم. ممکن است بخشی از کشور تحت پوشش شبکه ملی اطلاعات نباشد و یا اگر هست، کیفیت و سرعت مناسبی ندارد. بدینمنظور جلساتی با وزیر ارتباطات داشتیم و قولهای مناسبی دادند و در شورای عالی فضای مجازی هم موضوع در دستور کار است. امروز اولین دستور کار شورای عالی فضای مجازی، شبکه شاد است.
وی درباره تسهیلات رایگان آموزش مدارس در سال جدید توضیح داد: یکی از اتفاقات خوبی که سال گذشته افتاد، استفاده از اینترنت رایگان برای معلمان و دانشآموزانی که از این پلتفرم استفاده میکنند بود. امسال هم علیرغم اینکه وزارت ارتباطات تحت فشار قرار گرفته بود و هنوز هم مطالبات همراه اول پرداخت نشده، اما آقای زارعپور و مسوولان همراه اول تدبیر لازم را صورت دادند که استفاده از شبکه شاد، امسال هم برای دانشآموزان، معلمان و خانوادهها رایگان باشد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما نمیتوانیم به گذشته برگردیم، آموزش در فضای مجازی و شاد و مسیری که دنبال میکنیم، بخشی از فرآیند آموزش است. حتی اگر مدارس با از بین رفتن کرونا، بهصورت کامل حضوری شود، مجموعه پلتفرم شاد به عنوان بخشی از فعالیتهای آموزشی وزارت آموزش و پرورش که یا جنبه مکمل دارد، یا مقوم و یا اصلی، ادامه خواهد داشت و شبکه شاد حتی در حالت عادی هم جزئی از ارکان تعلیم و تربیت است.
انتهای پیام