صبح دوشنبه 22 شهریور به دعوت بسیج رسانه استان و با حضور مسئول قرارگاه شهید اسکندری سپاه فجر، مدیرکل راه و شهرسازی فارس، فرماندار و بخشدار مرکزی شهرستان، بازدیدی از روستای گردخون شیراز انجام و مقرر شد ضمن انعکاس مطالبات مردم روستا به مسئولان از سوی رسانهها، عملکرد دستگاههای مسئول رصد و پایش و اطلاع رسانی شود.
مسئول قرارگاه استانی محرومیتزدایی شهید اسکندری سپاه فجر فارس در حاشیه بازدید از این روستا به خبرنگاران گفت: مردم روستای گردخون مطالبات و خواستههای بحقی دارند که پیگیری آنها در تعامل با دستگاههایی اجرایی در دستور کار این ستاد است.
سرهنگ هاشم جمالی افزود: اگرچه مدیریت محلی، شورا و دهیاری روستای گردخون در مقاطعی دچار مشکلاتی بودند اما امروز این مشکلات مرتفع شده و شورای جدید روستا، همیاری و مشارکت خوبی برای رفع مشکلات این منطقه دارد.
او ادامه داد: این قرارگاه در عملیات بهسازی وضعیت زندگی مردم و رفع مشکلات آنها در روستای گردخون مشارکت گستردهای داشته است.
مسئول قرارگاه استانی محرومیتزدایی شهید اسکندری سپاه فجر فارس اظهار کرد: با پیگیریهای انجام شده قرار است احداث خانه بهداشتی که با مشارکت خیرین آغاز شده بود و حدود ۳۵درصد پیشرفت فیزیکی داشت، از طریق شبکه بهداشت و درمان تکمیل شود.
جمالی همچنین با اشاره به درخواستهای مردم منطقه در زمینه برخورداری از زیرساختهای ورزشی مناسب گفت: با تلاشهای انجام شده، یک زمین ورزشی و یک سالن ورزشی در روستای گردخون در حال راهاندازی است.
نقش تاثیرگذار رسانه در حل مشکلات روستاهای حاشیه شیراز
رئیس بسیج رسانه فارس نیز در جریان این بازید با بیان اینکه یکی از رسالتهای اصحاب رسانه این است که مطالبات به حق مردم را به گوش مسئولین برسانند، گفت: روستاهای حاشیه نشین در مجاورت کلانشهر شیراز از مشکلات بسیاری به ویژه در حوزه عمرانی رنج میبرند.
سرگرد هادی رضایی ادامه داد: از آنجا که اصحاب رسانه وظیفه دارند که مطالبات مردم را پیگیری کنند ما اقدام به پیگیری مطالبات به حق مردم این مناطق کردیم و با همافزایی خوبی که از سوی مسئولین استان شکل گرفت شاهد اقدامات عمرانی قابل توجهی از جمله ساخت و ساز جادهای و آسفالت کردن کوچهها در منطقه گردخون بودیم.
او خاطرنشان کرد: امروز ما شاهد اثرگذاری رسانه در پیگیری مطالبات مردم هستیم و اینکه رسانهها میتوانند نقش مؤثری در پیگیری مطالبات به حق مردم و انعکاس اقدمات شایسته مسئولان داشته باشد.
فرماندار شیراز نیز در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: هرچند که مردم این روستا خواستهها و مطالبات به حقی دارند و ضروری است که این مطالبات پیگیری شود اما متأسفانه ما شاهد عدم همکاری برخی از ساکنین این منطقه با مسئولین در زمینه برطرف شدن برخی از مشکلات روستای گردخون هستیم.
محمدرضا امیری ضمن تقدیر از عموم مردم این منطقه به دلیل توجهی که به مسائل زندگی و محیط زیست خود دارند اما از برخی از ساکنین این روستا که به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی، موجب دامن زدن به بحران زباله میشوند هم گلایه کرد و خواستار توجه بیشتر این افراد بهحفظ سلامت خود و دیگر ساکنین روستا شد.
او افزود: با توجه به گسترش بیماری کووید ۱۹ لازم است که مردم برای مقابله با این بیماری تلاش کنند تا محیط زندگیشان را پاکیزه نگه دارند و در این زمینه با مسئولین همکاری کنند.
امیری اضافه کرد: با وجود اینکه حاشیه جاده به صورت هفتگی پاکسازی میشود اما متأسفانه باز هم شاهد جمع شدن زباله در این منطقه هستیم.
تلاش برای حل مشکل پسماند و ساختو سازهای غیرمجاز
او با تاکید بر تلاش برای حل مشکل پسماند و ساختو سازهای غیرمجاز، یادآور شد: گردخون به عنوان یک روستا محسوب میشود و هنوز به شهر الحاق نشده است. لذا شهرداری شیراز از لحاظ قانونی وظیفهای برای حل بحران زباله در این منطقه ندارد.
امیری با بیان اینکه این روستا هماکنون از دهیار فعال و توانمندی بهره میبرد، گفت: در شرایط کنونی دهیاری و بخشداری در حال پیگیری مشکلات مربوط به جمع آوری پسماند هستند و این مشکل با برنامهریزیهای انجام شده به زودی برطرف میشود.
فرماندار شیراز عنوان کرد: در طول دو سال اخیر با تدابیری که از سوی مسئولین استان فارس اندیشیده شد، اقدامات قابل توجهی برای ساماندهی وضعیت روستاهای حاشیه نشین شیراز انجام شد.
او ادامه داد: بر اساس طرح هادی اقدام به ساماندهی ساخت و سازهای غیرمجاز در ۳۹ روستا در قالب بازنگری طرحها کردیم. در روستای گردخون هم این اقدامات انجام شده و کارهای ارزشمندی نیز در حوزه زیرساختی و کالبدی انجام شده است.
امیری بیان کرد: امسال هم اقداماتی از جمله زیرسازی، جمعآوری آبهای سطحی، لبه گذاری و احداث جدول را برای ۳۸هزار مترمربع از طریق بنیاد مسکن، بسیج سپاه پاسداران و با همکاری و مشارکت دهیاری انجام دادیم.
فرماندار شهرستان شیراز گفت: با انجام یکسری اقدامات که با هدف توسعه زیرساختها و مهیا کردن امکانات خدماتی و رفاهی انجام شده، قطعا شاهد چهره متفاوتی از روستای گردخون در پایان سال ۱۴۰۰ خواهیم بود.
انتهای پیام