به دلیل شیوع پیک چهارم و پنجم کرونا در سال جاری رخ داد؛

افزایش هزینه بستری بیماران کرونایی در زنجان

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: امسال به دلیل شیوع پیک چهارم و پنجم کرونا و بستری شدن بیماران مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه و مدت زمان بستری آنان، هزینه هر پرونده از ۴ میلیون تومان به بیش از ۶ میلیون تومان رسیده است.

یعقوب شیویاری ظهر امروز (۲۲ شهریورماه) در جلسه شورای اطلاع‌رسانی، در رابطه با ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا، اظهار کرد: میانگین سنی مبتلایان به کرونا در جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت استان زنجان، ۶۱ سال بوده و میانگین هزینه هر پرونده بیمار مبتلا به کرونا از یکم اسفندماه ۹۸ تا مردادماه امسال ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

وی از افزایش هزینه بستری بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ امسال نسبت به سال گذشته در استان زنجان خبر داد و افزود: امسال به دلیل شیوع پیک چهارم و پنجم کرونا و بستری شدن بیماران مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه و مدت زمان بستری آنان، هزینه هر پرونده به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

این مسئول در رابطه با هزینه داروهای کرونا تحت پوشش بیمه سلامت، تصریح کرد: سهم سازمان بیمه سلامت برای داروی رمدسیویر ۷۰۰ هزار تومان بوده که به دلیل اینکه شش بار تزریق می‌شود، برای یک قلم دارو کرونا به طور میانگین ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هزینه می‌شود و سایر خدمات درمانی اعم از سی‌.تی‌.اسکن و غیره نیز وجود دارد.

مدیرکل بیمه سلامت استان در رابطه با نسخه‌نویسی الکترونیکی، گفت: بیش از ۹۸ درصد مراکز و موسسات دولتی و غیردولتی، برنامه الکترونیکی مستقر شده که به سبب موفقیت چشم‌گیر در این زمینه، زنجان جزو استان‌های پیشتاز در سطح کشور است.

شیویاری در رابطه با برنامه نسخه‌نویسی الکترونیکی در مراکز و پزشکان طرف قرارداد با بیمه سلامت، اظهار کرد: متاسفانه علی‌رغم مکاتبات و پیگیری‌های انجام شده در مواردی شاهد کم‌لطفی‌هایی در این زمینه از سوی ارائه‌دهندگان خدمات هستیم.

وی با تاکید بر لزوم همکاری بیشتر شرکای کاری در بخش‌های دولتی و غیردولتی در زمینه نسخه‌نویسی الکترونیک، افزود: اداره‌کل بیمه سلامت استان زنجان در جشنواره شهید رجایی امسال در بخش کارگروه رفاه‌اجتماعی پس از دانشگاه علوم‌پزشکی استان، موفق به کسب رتبه دوم شد.

این مسئول با بیان اینکه طبق آخرین بخشنامه ابلاغ شده، دفاتر بیمه‌ای بیمه‌شدگان عضو صندوق‌های روستایی و بیمه همگانی تا ۳۱ شهریورماه امسال برای استحقاق درمان دارای اعتبار است، تصریح کرد: بیمه‌شدگان این صندوق‌ها برای استفاده از مزایای درمانی از اول مهرماه امسال باید به دفاتر پیشخوان یا سامانه شهروندی برای تمدید اعتبار دفترچه درمانی خود مراجعه و اقدام کرده تا استحقاق داشته باشد و هنگام مراجعه به مراکز درمانی با مشکل مواجه نشوند.

وی با تاکید بر اینکه دفاتر درمانی این بیمه‌شدگان تا ۳۱ شهریور اعتبار دارد، تصریح کرد: در صورتی که طی بخشنامه جدیدی مجددا اعتبار دفاتر درمانی آن‌ها به صورت سیستمی تمدید شود، دوباره اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان در رابطه با اجرای طرح پزشک خانواده و نظام اجرا، گفت: این طرح در ۱۰ استان به صورت پایلوت اجرا می‌شد که از اول مهرماه امسال در کل کشور برای بیمه‌شدگان صندوق همگانی اجرا خواهد شد.

شیویاری در رابطه با جزئیات اجرای طرح پزشک خانواده و نظام اجرا در استان زنجان، خاطرنشان کرد:
در این طرح بیمه‌شدگان ابتدا به پزشکان عمومی تعریف‌ شده توسط بیمه سلامت مراجعه می‌کنند تا در صورت نیاز به پزشک متخصص یا بیمارستان از طریق پزشک عمومی ارجاع داده شوند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400062216377
  • خبرنگار : 50167