مظاهر بابایی دوشنبه ٢٢ شهریور در دیدار با ارشد عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه فارس به تشریح خدمات جهاددانشگاهی ویژه خانواده نیروهای مسلح در استان پرداخت و خواستار تعامل بیشتر و ارائه خدمات فعال تر به حوزه نظامی شد.
او در این جلسه جهاددانشگاهی را یک نهاد انقلابی غیر دولتی معرفی کرد که در سال ٥٩ به فرمان امام(ره) تاسیس شد و در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ورود کرد.
بابایی با بیان اینکه جهاددانشگاهی طی چهار دهه فعالیت، توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی را در شمار ماموریتهای مهم خود قرار داده است، به تفکیک رویکردهای این مجموعه پرداخت و عنوان کرد: فعالیتهای خوبی در حوزه فرهنگی با وجود و استقرار سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سینا داریم.
این مقام مسئول در فارس، ایسپا (مرکز افکارسنجی) که معتمدترین اخبارسنجی به ویژه در حوزه انتخابات را دارد و سازمان دانشجویان را از دیگر فعالیتهای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برشمرد.
او ادامه داد: در حوزه آموزش نیز حسب نیازی که در جامعه احساس میشود، دورههای آموزشی کوتاه و بلند مدت با رویکردهای مهارتی و اشتغالزایی طراحی و تعریف
شده است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس با بیان اینکه امسال به بیش از سه هزار نفر در حوزه مشاغل خانگی آموزش داده شده، گفت: سالانه بیش از ٢٥ هزار نفر در سطح استان از ظرفیتهای آموزشی جهاددانشگاهی فارس استفاده میکنند.
بابایی در ادامه به اجرای طرح حکمت ویژه خانوادههای نیروهای مسلح اشاره و با بیان اینکه با راهاندازی دفاتر آموزشی در مجتمعهای مسکونی متعلق به کارکنان نیروهای مسلح خدمات خوبی ارائه شده است، تاکید کرد: در تلاشیم تا در راستای بیانیه گام دوم و موضوعاتی چون خانواده و توسعه فعالیتهای قرآنی، خدمات کیفی و کمی بیشتری را در دورههای آموزشی لحاظ کنیم.
رئیس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) مرکز فارس بر این موضوع که شاخصهای جهاددانشگاهی با فعالیتهای پژوهشی شناخته میشود، تاکید کرد: فعالیتهای پژوهشی در این مجموعه باید رویکرد کاربردی داشته باشند و اثرات و خدمات آنها به جامعه برگردد.
بابایی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در جهاددانشگاهی فارس ظرفیتهای خوبی در حوزه پژوهشی با رویکرد سلامت جامعه وجود دارد، اعلام کرد که مراکز ناباروری و سرطان به صورت تخصصی در استان راهاندازی میشود.
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس به راهاندازی یک شعبه از پارک ملی فناوریهای نوین و صنایع نرم فرهنگی ویژه صاحبان ایده در استان هم اشاره و خواستار ورود دفاتر آموزشی مستقر در مجموعه نیروهای مسلح در این باره باشد.
او اضافه کرد: کانون ارزیابی شایستگی مدیران در دو سه سال گذشته بدون نگاه سیاسی با هدف شناسایی افراد شایسته و توانمند در راستای تربیت مدیران انقلابی نیز در مجموعه جهاددانشگاهی فارس راهاندازی شده است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس همچنین اعلام کرد که سهمیه آموزش ١٠٠ نفر در رشته کمک پرستاری یکساله به جهاددانشگاهی فارس ابلاغ شده و این مجموعه آماده در اختیار قرار دادن این ظرفیت برای نیروهای مسلح در استان است.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی فارس نیز در این جلسه به تشریح خدمات آموزشهای کوتاه مدت و بلندمدت پرداخت و گفت: آموزشهای کوتاه مدت ما سه و شش ماهه با هدف اشتغالزایی، مهارت آموزی و دانش افزایی و همچنین آموزشهای بلندمدت به صورت آکادمیک و دانشگاهی در مقطع کاردانی و کارشناسی ارائه میشود.
کریمی خاطرنشان کرد: رشتههای ما متنوع و طی سالهای اخیر در دپارتمانهای علوم پزشکی، کشاورزی، علوم انسانی، کامپیوتر و زبانهای خارجی فراگیری خوبی داشته ایم.
حجتالاسلام عزیز رضایی، ارشد عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام خرسندی از بازخورد مثبت ارائه دورههای آموزشی ویژه خانواده ارتش در استان توسط جهاددانشگاهی، قول مساعد داد که امکانات بیشتری برای این دفاتر توسط مجموعه ارتش پشتیبانی شود.
انتهای پیام