واکسن هراسی؛ آتش زیر خاکستر کرونا

متخصصان حوزه بهداشت و درمان بی رغبتی گروه های پرخطر برای تزریق واکسن را چالش جدی برای مهار کرونا می دانند.

با افزایش ظرفیت واکسیناسیون در استان کردستان، مردم هم هراس کمتری نسبت به تزریق واکسن پیدا کرده اند و به نظر می رسد بیشتر اقشار مختلف به سمت تزریق واکسن رغبت پیدا کرده اند.

اما با وجود تداوم تاخت و تاز کرونا، افزایش تعداد مبتلایان و جانباختگان به صورت روزانه، هنوز برخی از مردم با ساده انگاری و بی خیالی آتش زیر خاکستر کرونا شده اند و راضی به تزریق واکسن هم نیستند، اکثر این قشر، بی اعتمادی را علت اصلی نارضایتی خود برای واکسینه شدن بیان می کنند و معتقدند که واکسن ها نامشخص بوده و بی اثر هستند و با مثال هایی که هیچ گونه ریشه علمی و منطقی ندارد، از تزریق واکسن فرار می کنند.

اطلاعات غلط در رابطه با واکسن به‌صورت فله‌ای در جامعه ریخته می‌شود و  این در حالی است که همیشه شایعات، بیشتر از توضیحات منطقی و علمی آن خواندنی است؛ در فضای مجازی، سودجویانی وجود دارند که با زبان عامیانه با مردم در ارتباط هستند و با مثال‌های نادرست مردم را گمراه می‌کنند و شایعات نیز بسیار زود گسترش پیدا می‌کند.

 از طرفی هم مسئولان مقابله با کروناویروس، از ابتدا موضع شفافی در مقابل این بیماری نداشتند و به همین دلیل، مردم نسبت به حرف‌های آن‌ها بی‌اعتماد هستند.

ضعف اطلاع‌رسانی و تنها نگذاشتن مردم، در این آشفته بازار فضای مجازی خیلی مهم است و متاسفانه هنوز برای این امر برنامه ویژه‌ای وجود ندارد، در صورتی‌که برای مواجه با بیماری کرونا، هیچ راه گریزی به غیر از ایمنی بخشی قشر عظیمی از جامعه وجود ندارد.

بیش از ۳۴ درصد کردستانی‌ها علیه کرونا واکسینه شدند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان علام کرد: تا کنون بیش از ۳۴ درصد کردستانی‌ها علیه کرونا واکسینه شدند.

 ابراهیم قادری در رابطه با روند واکسیناسیون در استان کردستان اظهار کرد: تاکنون ۴۱۰ هزار دُز واکسن در مرحله اول و ۱۷۸ هزار دُز هم در مرحله دوم برای کردستانی‌ها تزریق شده است.

وی با اعلام اینکه افراد بالای ۳۵ سال با مراجعه به سامانه سلامت وزارت بهداشت می توانند ثبت نام کنند افزود: ظرفیت کنونی واکسیناسیون به صورت مستمر روزانه ۱۲ هزار دُز است که این رقم تا ۲ برابر افزایش می‌یابد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در برخی شهرهای استان استقبال برای تزریق واکسن کم است گفت: ظرفیت کنونی واکسیناسیون به صورت مستمر روزانه ۱۲ هزار دُز است که این رقم تا ۲ برابر افزایش می‌یابد.

قادری افرادی که تست کرونای آن‌ها مثبت بوده، تزریق واکسن خود را تا ۶ هفته بعد از بهبودی به تعویق بیاندازند افزود:این امر شامل افرادی که دارای علایم ظاهری هستند نیز می‌شود و نباید واکسن بزنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه روند تزریق واکسیناسیون همواره استمرار دارد گفت: انتظار داریم مردم در وقت مقرر برای تزریق واکسن به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400062216252
  • خبرنگار : 50130